Torna el Torneig de Karate de Festa Major

El Club Karate Sant Cugat organitzarà aquest torneig, la tarda de dissabte, juntament amb la Copa Miyagui, al matí

El Club Karate Sant Cugat ofereix una diada intensa d'arts marcials al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. El dissabte 1 de juliol, tindrà lloc, a partir de les 9.30 hores, la 5a edició de la Copa Miyagui – Copa Catalana Goju Ryu. I a partir de les 18 hores, el Torneig de Karate de Festa Major. A part, algunes de les mestres de l'escola també participaran en l'exhibició de karate d'homenatge a Paco Gamero que es durà a terme aquell mateix dia a les 16 hores, a Can Vernet.

Copa Miyagui – Copa Catalana Goju Ryu

Aquest esdeveniment és una competició de clubs d'arreu de Catalunya. És un torneig social, que no puntua per a classificar-se en altres competicions, i està organitzat amb l'ajuda de la Federació Catalana de Karate, l'Associació Catalana de Karate Goju Ryu i l'Ajuntament de Sant Cugat. Entre els 10 equips participants, a part del Club Karate Sant Cugat, també hi participarà el gimnàs MIT TEAM de Sant Cugat.

Està dividit en dues modalitats, el comitè i la kata. Aquesta primera modalitat és la què es coneix com a combat, i és inter-clubs i inter-estils. Es permet, sota política del club, la participació només a partir de categoria infantil i fins a sènior.

La kata és la demostració d'habilitats, i està oberta a tothom a partir de la categoria de benjamí. Qualsevol membre dels altres clubs hi pot participar, però sota la directriu de què la kata sigui amb estil Goju Ryu, que és la modalitat de karate que es practica al club.

Torneig de Karate de Festa Major

El format d'aquest torneig és com una classe oberta, tot i que adaptada. S'hi participa per classes, i es duen a terme escalfaments, katas i també combats. És un torneig d'exhibició intern adreçat, bàsicament, a demostrar les habilitats de l'alumnat adquirides durant el curs davant de les famílies. Tanmateix, formar part del públic és obert a tothom.

És un acte de celebració del club, com a festa de final de curs, i forma part dels 4 esdeveniments que realitzen al llarg del curs. A part de la Copa Miyagui, també hi ha el Torneig Escolar al gener i el Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat al març.

A part dels i les alumnes del club, també hi participen escoles santcugatenques, entre les quals hi ha el Col·legi Pi d'en Xandri, el Collserola, el Gerbert d'Orlhac, el Santa Isabel, el Pureza de Maria i la Farga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem