Torna l'Esport al Carrer, un clàssic per festa major

L'organitza l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), de dimecres a dissabte, al Parc de Can Vernet

Des d'aquest dimecres 29 de juny fins dissabte 2 de juliol (de 17.30 a 22 hores), l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), organitza la 12a edició de l'Esport al Carrer, al Parc de Can Vernet. Aquesta és una activitat esportiva, lúdica i gratuïta, pensada per a totes les edats. Hi haurà una programació permanent, on es podrà jugar a bàsquet, tennis de taula, futbol-tennis, escacs, jocs tradicionals, jocs esportius d'aigua i jocs de psicomotricitat. També hi haurà un circuit de BTT i un rocòdrom infantil, i es podrà practicar l'atletisme.

Programació especial

Rocòdrom infantil FOTO: Lali Puig

A banda d'aquestes activitats fixes, cada tarda s'oferirà una programació especial. Dimecres, el Club Tennis Natació Sant Cugat oferirà activitats de pàdel i tennis (ho farà cada dia); hi haurà exhibicions de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat (també divendres i dissabte), i de dansa, a càrrec de l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, l'Eurofitness i Momentun Dansa. També hi haurà una competició de mini cros.

Les activitats de dijous seran les següents: arts marcials a càrrec de MAC Sant Cugat (també divendres i dissabte); un campionat d'atletisme; un torneig d'escacs, i passeig amb ponis (també divendres i dissabte), a càrrec del Club Hípica Laura Durbà.

Divendres es faran diferents exhibicions, del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i del Club Artística Sant Cugat. També hi haurà una competició de curses d'orientació, gràcies al Club Senglar Orientació Sant Cugat, i de tennis de taula. El Club Arquers Sant Cugat farà tir amb arc (també dissabte).

Homenatge al Shihan Paco Gamero

Circuit de BTT FOTO: Lali Puig

Després de quatre dies amb un munt d'activitats, dissabte finalitzarà una edició més de l'Esport al Carrer, un clàssic de festa major. Hi haurà un torneig de bàdminton; un campionat de duatló (cursa a peu i cursa amb bicicleta); una exhibició de hip-hop de l'OMET i del Club Esportiu Valldoreix, i un carrusel de ponis i cavalls del Club Hípica Laura Durbà. També hi haurà un homenatge al Shihan Paco Gamero, que va morir el passat 19 de novembre. Gamero va ser fundador i president del Club Kyokushin Karate Gamero Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem