Torna la Marxa Infantil

La Marxa Infantil de regularitat es durà a terme el proper diumenge 8 d'abril

Ja està tot a punt per la LX Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat. La caminada se celebrarà el pròxim 8 d'abril, amb un recorregut que aquest any ha tornat a canviar.

Els dibuixos dels guanyadors del concurs per il·lustrar el cartell i la samarreta d'aquesta edició, van ser elaborats per Gala Fuster (11 anys), de l'Escola Pins del Vallès, i Alicia Álvarez (10 anys), de l'Escola Santa Isabel, respectivament.

El president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, va declarar en un acte dut a terme el passat febrer que el canvi de recorregut, que deixa fora la zona de Can Coll, es va decidit "per fer més interessant la marxa des del punt de vista paisatgístic".

A més, el president va indicar que l'itinerari es va reduïr "per evitar les parades per dinar", que dificultaven i augmentaven la quantitat de gent a causa de la intervenció dels pares. S'ha fixat un "màxim de 2.000 participants d'acord amb el canvi al pla d'usos" de la zona per on transcorre la ruta, explicava Bendinelli.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem