La Marxa Infantil es prepara per la 60a edició

Els nens i nenes, d'entre 7 i 12 anys, podran il·lustrar la samarreta i el cartell de la 60a edició de la Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat, que organitza el Club Muntanyenc

El Club Muntanyenc convoca el concurs de dibuixos de la 60a edició de la Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat, que se celebrarà el diumenge 8 d'abril. Els alumnes entre 7 i 12 anys de les escoles de la ciutat tindran l'oportunitat de representar aquest esdeveniment i els dibuixos finalistes il·lustraran la samarreta i el cartell de la Marxa Infantil d'enguany.



Les bases del concurs han canviat respecte a l'última edició pel que fa a els dibuixos premiats, ja que només es poden inscriure els infants de 2n a 6è de primària. Cada participant només podrà presentar un dibuix (signat amb nom i cognom, edat i nom de l'escola), el qual ha d'estar fet amb màxim tres colors. El format ha de ser DIN A4, vertical i en paper de dibuix.



Els dibuixos s'han de lliurar a la Secretaria del CMSC, de 5 a 9 del vespre (de dilluns a divendres) fins al divendres 26 de gener, que és quan es tanca el període d'inscripcions.

El jurat escollirà, abans del 15 de febrer, tres dibuixos guanyadors: un pel logo de la 60a edició de la Marxa, un per la samarreta i un altre pel cartell publicitari. Els guanyadors tindran un premi especial que els serà lliurat el mateix dia del repartiment de premis, el dissabte 5 de Maig, i a més tenen la inscripció a la Marxa gratuïta. A part dels guanyadors, els 20 dibuixos finalistes quedaran exposats a la pàgina web de la Marxa.

Per a més informació sobre les bases del concurs consultar la pàgina web de la Marxa

Més informació
 
Comentaris

Destaquem