Tornen els premis Esport en Marxa que reconeixen l'esport de Sant Cugat

La 22a edició dels premis Esport en Marxa de Cugat Mèdia té com a eix central la dona en l'esport i se celebren el 22 de març

Els premis que reconeixen l'esport de Sant Cugat tornen aquest any amb la Dona i l'esport com a eix vertebrador. Després de 4 anys sense celebrar-se, els Premis Esport en Marxa – Nit de l'esport de Cugat Media, tornen amb una gala el 22 de març a les 20 hores al vestíbul del Teatre-Auditori. Patrocinats per l'Hospital Universitari General de Catalunya, durant la gala es reconeixeran 10 categories d'una cinquantena de propostes, entre les quals hi ha 30 finalistes, entre clubs esportius, esportistes o projectes inclusius com a nova categoria.

A part dels guardons, durant la gala es podrà presenciar la conversa 'Dona valors' amb la participació de la periodista Carme Barceló, la jugadora de waterpolo del CN Sabadell Laura Ester i la santcugatenca olímpica en natació artística Gemma Mengual. A més, l'Escola Fusió Música i Dansa, que aquest any celebra 50 anys, també hi participaran amb una actuació.

Enguany serà la 22 a edició d'uns premis que, segons ha explicat durant la presentació dels premis el director provisional de Cugat MediaJuan Miquel Fernández, "són molt necessaris, ja que som una ciutat esportiva, i així es torna a situar l'esport al nivell que es mereix". El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha destacat el paper dels Premis Esport en Marxa que "reconeixen el caràcter multiesportiu de la ciutat".

El lema dels premis és '#Donavalors' perquè, tal com ha explicat Fernández, "volem fer visible les realitats, les singularitats que representen les dones a l'esport. Per això la imatge del cartell és de l'atleta santcugatenca Jaël Bestué.

Presentació dels premis Esport en Marxa 2023. FOTO: Ajuntament

Presentació dels premis Esport en Marxa 2023s. FOTO: Ajuntament


30 finalistes i 10 categories guardonades
De la seva banda, el portaveu del jurat i responsable d'Esports de Cugat Media, Joan Garcia, ha explicat que els premis "són un reconeixement de tots els clubs de la ciutat, i com a novetat, hi ha el premi Esport Inclusiu". A més, ha volgut destacar el paper dels membres del jurat i on la paritat s'ha tingut en compte. Els seus components són Carme Reverte i Joan Garcia, de Cugat Media, el regidor d'Esports, Francesc Carol, Rosa Olivé, responsable de premsa del CAR Sant Cugat, Rafel Bagot, periodista esportiu de TV3 i la directora del Tot Sant Cugat, Laura Grau. El jurat ha valorat una cinquantena de propostes i trenta s'han convertit en finalistes.

Els finalistes són:
Millor direcció esportiva i social
* Club Rugby Sant Cugat
* DSV - Club Voleibol Sant Cugat
* Secció hoquei herba Junior

Millor equip sènior
* Junior femení hoquei herba
* UESC tenis taula
* Futbol Sala Sant Cugat femení

Millor equip júnior
* Aleví, infantil i cadet del DSV - Club Voleibol Sant Cugat
* Juvenil femení Junior

Millor entrenador/a
* Josep Anton
* Albert Casorrán
* Marcel Malgosa

Millor esportista
* Mariona Munné
* Jaël Bestué
* Bet Segarra i Maria Losada

Millor projecció exterior
* Jaël Bestué
* Paula Ramírez
* Cristina Pujol

Millor promoció de la base
* DSV - Club Voleibol Sant Cugat
* Club Rugby Sant Cugat
* Secció hoquei herba Junior

Millor equip escolar
* Equip aleví masculí d'handbol de l'escola la Floresta
* Aleví masculí de bàsquet l'escola Avenç
* Aleví femení de volei del Pureza de María

Premi a tota una trajectòria
* 50 anys del SantCu femení
* Dani Martí

Premi Esport inclusiu
* El projecte 'Obrim Camí', del Club Muntanyenc Sant Cugat
* CFU Mira-sol Baco i Catalònia Fundació Creactiva
* La Penya Blaugrana i el Taller Jeroni de Moragas
* UESC-Tea. Formació dels equips ASDI i TEA'm

Com anar a la gala?
Per assistir de públic cal enviar un correu a comunicacio@cugat.cat. També es podrà seguir en directe a www.cugat.cat i en diferit a La Xarxa+.

La 22a Edició dels Premis Esport en Marxa – Nit de l'esport de Cugat Media compta amb el patrocini d'Hospital Universitari General de Catalunya, i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, CAR Sant Cugat, Cavas Hill, l'escola de música i dansa Fusió, HP, GPU i TOT Sant Cugat.

Gemma Mengual presentant la conversa que es veurà ala gala dels premis Esport en Marxa. FOTO: Ajuntamemt

Gemma Mengual presentant la conversa que es veurà ala gala dels premis Esport en Marxa. FOTO: Ajuntamemt

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem