El Junior FC, premi a tota una trajectòria ens els Premis Esport en Marxa

Els guardons els ha organitzat Cugat.cat al Teatre-Auditori, amb més 600 persones

El grup multimèdia municipal Cugat.cat ha organitzat aquest dijous, 19 d'abril, per primera vegada al Teatre-Auditori de Sant Cugat, els 21ns Premis Esport en Marxa, amb més de 600 persones. En aquesta gala, que ha presentat la periodista Marina Romero, s'ha reconegut els millors equips, esportistes, entrenadors, directius i clubs de la ciutat pels seus èxits esportius corresponents a la temporada 2016-2017, amb la creació d'una nova categoria, la de millor equip escolar. El jurat d'aquests guardons ja va decidir el passat 13 de març els guanyadors de les 10 categories (43 finalistes). En els premis ha actuat l'humorista Pep Plaza i l'Escola de Música i Dansa Fusió de Sant Cugat.

Mira les millors imatges dels 21ns Premis Esport en Marxa.

Els 10 guardonats:

Jaël Bestué, millor esportista de l'any. FOTO: Artur Ribera

-Premi a tota una trajectòria: Junior FC (l'any 2017 va celebrar el seu centenari).

-Millor projecció exterior: Marta Marrero (número 1 al rànquing mundial del World Padel Tour 2017).

-Millor esportista de l'any: Jaël Bestué (atleta. Subcampiona del món juvenil en la prova dels 200 metres).

-Millor equip sènior: Primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC (subcampió de la Divisió d'Honor i de la Copa de la Reina).

-Millor equip júnior: Equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat (campió d'Espanya de Clubs per segon any consecutiu).

-Millor entrenador/a: Tono Cadevall (va aconseguir, amb el primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club, l'ascens a Preferent, la màxima categoria a Catalunya).

-Millor promoció de la base: 25è Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins, que organitza el Patí Hoquei Club Sant Cugat (consolidació d'un torneig on hi participen els millors clubs de Catalunya).

-Millor direcció esportiva: Club de Rugby Sant Cugat (campió d'Espanya de Clubs Sub-16 i Sub-18 i subcampió d'Espanya Sub-16).

-Millor projecció social: Penya Blaugrana Sant Cugat (organitza, entre altres actes, la Festa de la Infància i el Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits).

-Millor equip escolar: Equip aleví femení de l'escola Pins del Vallès (campió de la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El Junior FC, premi a tota una trajectòria

Marta Marrero, premi a la projecció exterior. FOTO: Artur Ribera

El club Junior FC ha rebut el premi a tota una trajectòria. El president de l'entitat, Rafa Espino, ha destacat que "aquest és el segon premi (el primer va ser els Premis Sant Cugat) que rebem en els últims mesos. La trajectòria del Junior FC és ascendent, i ho seguirà sent".

La jugadora de pàdel professional, Marta Marrero, número 1 al rànquing mundial del World Padel Tour 2017, ha rebut el premi a la millor projecció exterior. La santcugatenca ha explicat als parlaments que "aquest guardó és especial per a mi. Estic vinculada a Sant Cugat des dels 18 anys i li dec molt en aquesta ciutat".

Jaël Bestué: "És un honor rebre aquest premi"

L'humorista Pep Plaza. FOTO: Artur Ribera

Jaël Bestué, subcampiona del món juvenil en la prova dels 200 metres d'atletisme ha recollit el premi a la millor esportista de l'any. "És un honor rebre aquest premi de la ciutat on visc i que m'ha vist créixer com a atleta i persona. Estic molt agraïda al Club Muntanyenc Sant Cugat tot el suport que m'ha donat sempre".

Premi Especial Cugat.cat, al CAR

Una de les novetats de La Nit dels Esportistes de Sant Cugat ha estat la creació del Premi Especial Cugat.cat, un premi de comunicació que vol reconèixer les millors iniciatives comunicatives generades en l'àmbit de l'esport. En aquesta edició, el guardonat ha estat el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El seu director, Ramon Terrassa, ha explicat que aquesta distinció "és per a tots els esportistes i professionals que hi treballen, des de fa 30 anys. El CAR som un centre de referència a escala internacional i posem el mapa de Sant Cugat al món".

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha lloat "la funció clau que tenen les entitats esportives de Sant Cugat" i ha destacat "cadascun dels projectes de les entitats, que són il·lusionants".

Qui forma part del jurat?

Els membres del jurat són 8: Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Xavier Fornells, coordinador dels Premis Esport en Marxa; Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavi Requeno, director de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET); Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Aquest acte l'ha patrocinat l'Ajuntament i Toyota Ippon Motor Vallès, i forma part de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018. El TOT Sant Cugat és una de les empreses col·laboradores. També com a novetat, els assistents han portat pilotes de futbol i bàsquet que s'entregaran al sisè Campus Sant Cugat a l'Índia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem