Tres podis del DSV Club Voleibol Sant Cugat a la Copa d'Espanya

L'infantil A ha estat el millor de 32 equips en la categoria Infantil 2 Femení, l'infantil negre, segon en Infantil 3, i el cadet negre, segon en Cadet 4

Tres equips de la base del DSV Club Voleibol Sant Cugat han pujat al podi en la quarta edició de la Copa d'Espanya de Voleibol. L'infantil A ha estat el millor de 32 equips en la categoria Infantil 2 Femení, l'infantil negre, segon en Infantil 3, i el cadet negre, segon en Cadet 4. També cal destacar una quarta posició de l'infantil T, en Infantil 4. La quarta edició de l'esdeveniment més multitudinari que organitza la Federació Espanyola de Voleibol s'ha jugat del 27 al 30 de desembre, a Guadalajara.

El club que aporta més equips (12)

L'infantil negre del DSV Club Voleibol Sant Cugat, segon en Infantil 3. FOTO: @VoleiSantCugat

Amb un total de 12 equips, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha estat, amb diferència, el club que ha aportat més jugadores a la Copa d'Espanya de Voleibol, amb 244 equips i 3.000 participants. Després de l'entitat santcugatenca, els clubs que han aportat més conjunts són el Covadonga i el CVB Barça, amb 6 equips, i el Premià de Dalt i L'Illa Grau, amb 5 conjunts.

8 equips infantils i 4 cadets

En la 4a Copa d'Espanya de Voleibol, en la que s'ha jugat en les categories infantil i cadet femenina i masculina, el DSV CV Sant Cugat hi ha pres part amb 8 equips infantils i 4 de cadets. L'expedició santcugatenca ha estat de 154 persones, 139 jugadores i 15 entrenadors, a banda dels familiars que s'han desplaçat a Castella-La Manxa.

Aquesta ha estat la quarta participació consecutiva del DSV CV Sant Cugat a la Copa d'Espanya. Fins ara, només havia aconseguit un podi. Va ser en la segona edició d'aquest campionat, quan l'infantil B va ser tercer.

L'infantil A, 8è a la Winter Cup d'Itàlia

L'infantil A del DSV CV Sant Cugat, que entrena Eros Ortiz, ha finalitzat en la 8a posició en la Winter Cup, una competició internacional de molt de prestigi, que es juga a Mòdena (Itàlia) i que organitza la Scuola di Pallavolo Anderlini.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem