Tres victòries locals al Torneig Internacional Sènior Open Valldoreix

La competició, que per primera vegada ha estat de grau 2, ha comptat amb la participació de 96 tennistes

Sònia Delgado, Jairo Velasco i la parella Álex García Eggens-Nuno Pitta han estat els tres representants del Club Esportiu Valldoreix que s'han imposat aquest dissabte, 3 de setembre, en les seves respectives finals del 6è Torneig Internacional Sènior Open Valldoreix. Un torneig que enguany ha comptat amb la participació de 96 tennistes i que, per primera vegada, ha estat de grau 2.

La competició es va iniciar el passat dimarts 30 d'agost i ha finalitzat aquest dissabte 3 amb la disputa de les finals. En el quadre individual masculí els guanyadors han estat Jordi Borrisser (+35), Bruno Barrientos (+40), Jordi Mas (+45), Andreas Heider (+50), Marco Catelli (+55), Fèlix Riba (+60), Jairo Velasco (+65), Ernst-Juergen Volland (+70) i Jaime Furió (+80).

Pel que fa al quadre individual femení Sònia Delgado s'ha imposat en la categoria +35, Anna Pons en la +45, Magda Gual en la +50 i Rosa M. Togores en la +60. En el dobles masculí la parella Álex García Eggens-Nuno Pitta han guanyat en la categoria +35 i Francisco Javier Montoliu-Félix Riba en la categoria +60. Finalment, en el dobles mixte han vençut les parelles Susana Amela-Ramzi Shuaibi (+35) i Rosa M. Togores-Marc Van Dalem (+55).

És el primer cop que és de grau 2

La parella local Eggens-Pitta ha guanyat el dobles masculí +35 FOTO: Haidy Blanch

El nivell d'aquesta edició 2016 que ha atorgat l'ITF Tennis Senior és de grau 2 (sobre un total de 5), el més gran que ha assolit fins ara.

Hi han participat tennistes de fins a deu nacionalitats:  d'USA, Alemanya, Itàlia, Holanda, Colòmbia, Bèlgica, França, Veneçuela, Portugal i Espanya.

"Ha estat un torneig amb menys participació que l'any passat però de més nivell. Han estat menys tennistes però ha estat un torneig més càlid", ha assegurat la directora del torneig, Pia Hankö. "El repte ara és seguir organitzant el torneig en aquest nivell i poder ampliar el nombre de participants".

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem