El Torneig Internacional Sènior Open Valldoreix ja és de grau 2

El campionat, per a tennistes de més de 35 anys, comença aquest dimarts, 30 d'agost, al Club Esportiu Valldoreix. Forma part de l'ITF Senior Circuit

El 6è Torneig Internacional Sènior Open Valldoreix comença aquest dimarts, 30 d'agost, a les pistes de terra batuda del Club Esportiu Valldoreix. Es tracta d'un torneig per a jugadors i jugadores de més de 35 anys i forma part de l'ITF Senior Circuit. Un centenar de tennistes s'han inscrit de la categoria +35 a +80 (masculí i femení) en les proves d'individuals, dobles i dobles mixtes. Els països participants són d'USA, Alemanya, Itàlia, Holanda, Colòmbia, Bèlgica, França, Veneçuela, Portugal i Espanya.

Salt de categoria

El nivell d'aquesta edició 2016 que ha atorgat l'ITF Tennis Senior és de grau 2 (sobre un total de 5), el més gran que ha assolit fins ara.

A banda de la participació d'una vintena de socis del Club Esportiu Valldoreix, també hi prendran part diferents santcugatencs com Jairo Velasco i Gisela Riera, que ja han guanyat aquest campionat en diferents ocasions.

Les finals es jugaran el dissabte 3 de setembre, de 9.30 a 13 hores, i posteriorment es farà el tradicional lliurement de premis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem