La UESC manté el bloc de jugadors per competir a la Supercopa Catalunya

Els vermell-i-negres han renovat a 8 jugadors de la temporada passada i han incorporat 3 per cobrir les baixes

La temporada passada el masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat va fer un gran canvi d'imatge a la plantilla. Van incorporar fins a 7 jugadors per tal de construir un equip "amb gent vinculada amb el club i que senti el projecte", va explicar l'entrenador, Gabi Payet. Aquest any ha estat tot el contrari, ja que hi han hagut 8 renovacions i 3 fitxatges per competir a la nova Supercopa Catalunya.

Més info: La UESC manté els jugadors de casa per buscar recuperar la categoria


Per tant, l'equip santcugatenc ha patit 3 baixes. La més sensible de totes és la del màxim anotador: Brian Amabilino (17 punts per partir), que deixa el club perquè se'n va a estudiar al Regne Unit. A ell se li suma l'aler Martí Corbera, que va fitxar a principis de la temporada passada provinent del Sant Nicolau i jugarà al Club Bàsquet Manresa. La tercera baixa és el base nord-americà Jerahme Marcus Williams. Però la UESC s'ha reforçat ràpidament amb 3 incorporacions. El jove Sergi Casaú, que va ser planter del QBasquet i que militava al Castelldefels de Lliga EBA la temporada anterior, considerat un jugador pel projecte de "present i de futur", segons el tècnic Gabi Payet. El germà de Brian Amabilino, Adrià Amabilino, també serà vermell-i-negre i podrà "aportar coses que aportava el seu germà i complementar molt bé l'equip", afirma l'entrenador. I la tercera incorporació és Marc Figueras, provinent del Castellar de Copa Catalunya i sent un dels jugadors més importants de l'equip, on va tenir un gran tram final de la temporada encadenant 4 partits continuats ficant 20 o més punts.


D'aquesta manera, els tres fitxatges intentaran competir a la Supercopa Catalunya amb els bases Gerard Prat i Eduard Calpe, el màxim triplista de l'equip Ferran López, l'exterior Raimon Solivelles i els interiors Nana Harding, Jordi Riera, Marc Talaverón i Yago Rico. Aquests són els 11 jugadors dels quals disposarà a les seves files Gabi Payet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem