La UESC manté els jugadors de casa per buscar recuperar la categoria

L'equip vermell-i-negre, després de perdre la categoria, compta amb només 4 renovacions i incorporarà a 7 jugadors

Canvi d'imatge del masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat, i és que amb el descens de Lliga EBA a Copa Catalunya, el club santcugatenc manté només el bloc de jugadors de la casa per buscar recuperar la categoria. Amb això, l'entitat vermell-i-negre ha incorporat fins a 7 jugadors, en una barreja de joventut i experiència.

Més info: Gabi Payet és l'aposta de la UESC, que aspira a seguir sent equip de Lliga EBA

D'aquesta manera, dels jugadors de la darrera temporada, només continuaran defensant la samarreta els alers Gerard Castells, Rai Solivelles i Ferran López i el base Edu Calpe, a més del pivot Jordi Riera, que farà el salt al primer equip provinent del filial. Per contra, mentre que Patrick Reyes ha anunciat que es retira, el pivot Carlos Rodríguez de las Heras jugarà amb l'SD Espanyol i Ladji Coulibaly ha aconseguit un contracte professional amb el Bàsquet Manresa. D'altra banda, els pivots Dani Bustos i Sandro Crespo i el base Pau Trunyó ja van anunciar la seva intenció de buscar un equip que militi la Lliga EBA. "El nostre projecte es construirà amb gent vinculada amb el club i que se senti seu el projecte" explicava Gabi Payet, tècnic de l'equip.

Els vermell-i-negres, així, han hagut de treballar de valent per reforçar l'equip en el seu retorn a Copa Catalunya i han anunciat fins a 7 incorporacions: els bases Gerard Prat (CB Sant Josep) i el nord-americà Jerahme Marcus Williams, els alers Marti Corbera (CE Sant Nicolau) i Agustí Morales i els pivots Marc Talaverón (Unió Bàsquet Sant Adrià), el camerunès Nana Harding i Brian Amabilino. "Incorporem la joventut de Prat o Corbera, que han demostrat grans números en la categoria i que arriben amb la intenció de tenir un compromís amb el club, com en el cas de Talaverón, que dirigirà a diferents clubs del planter. A més, també comptem amb la qualitat i experiència de jugadors com Williams, Morales o Harding, el qual han jugat professionalment i podran ajudar a fer un salt qualitatiu. L'equip ha de ser ambiciós i hem de veure on ens portarà el talent" sentenciava Payet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem