Un Atlètic Junior renovat inicia la lliga perdent amb la UD Unificación Bellvitge

L'equip, amb 13 jugadors nous, ha ensopegat amb l'exequip del tècnic Alberto Morales, del que s'ha emportat fins a 7 jugadors a Sant Cugat

El nou Atlètic Junior, amb 10 jugadors nous, ha perdut el primer partit de lliga del grup 3 de 2a Catalana de futbol. Ho ha fet al Junior FC davant la UD Unificación Bellvitge, per 1 gol a 2, aquest diumenge, 8 de setembre, a la tarda. El nou entrenador de l'Atletic Junior, Alberto Morales, ha perdut davant el seu exequip, que ha dirigit prop de dues temporades -des del novembre del 2017- i del que s'ha emportat fins a 5 jugadors a l'Atlètic Junior.

L'Atlètic Junior continua sense guanyar

L'Atlètic Junior, que durant la pretemporada no ha guanyat cap dels 7 partits que ha disputat, amb un balanç de 3 empats i 4 derrotes, ha perdut davant un adversari molt ben col·locat sobre el terreny de joc.

La UD Unificación Bellvitge, amb més capacitat ofensiva

En la primera meitat, el conjunt de L'Hospitalet de Llobregat s'ha mostrat superior, creant diferents ocasions de gol per marcar. El primer gol del partit l'ha fet, de penal, David Bartumeus, en el minut 6, però el jugador visitant Ramzi Aket ha empatat en el minut 30.

En el segon temps, les forces s'han igualat, però Joel Paredes ha fet l'1 a 2 en el minut 16, gràcies a una passada magistral de Víctor Luque. Els verd-i-blancs han continuat generant ocasions de gol, mentre els santcugatencs no han arribat a porteria contrària amb un David Bartumeus molt sol al davant. Amb tot, ja en el quart minut afegit, Xavi Camps ha pogut empatar en l'única ocasió de gol dls locals.

Alberto Morales: "El seu estil de joc els ha beneficiat, els ha fet estar més a prop de la nostra porteria"

Després del partit, el nou entrenador de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, ha assenyalat que "sempre agrada més començar la temporada guanyant. La UD Unificación Bellvitge ha fet un joc més directe, amb segones jugadores, han estat més intensos i han fet un joc aeri. Això els ha beneficiat i els ha fet estar més a prop de la nostra porteria". Per a Morales, "el grup 3 és un grup difícil i competitiu".

Al camp del CD Almeda - UE Cornellà B

En la segona jornada de lliga, l'Atlètic Junior FC visitarà el terreny de joc del CD Almeda – UE Cornellà B, que en aquesta primera jornada de lliga ha empatat a 2 gols al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, amb el Valldoreix FC. El partit es jugarà el diumenge 15 de setembre, a les 12 hores.

Després d'aquest primer xoc al campionat, l'Atlètic Junior FC és 15è de 18 equips en la competició, amb 0 punts.

Habitualment, aquesta temporada 2019-2020 l'Atlètic Junior FC jugarà els seus partits a casa els diumenges a les 12 hores.