Un campionat infantil, la novetat del 7è Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel

En les sis edicions que s'han jugat fins ara, aquest reconegut torneig ha lliurat més de 156.000 euros al departament d'Investigació d'Hematologia de l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Per cinquè any consecutiu, el 7è Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel ha arribat a les 400 parelles inscrites (amb més de 20 parelles en llista d'espera), el màxim que estableix l'organització. La setena edició es jugarà, un any més, a les 12 pistes de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, del dijous 13 al dissabte 22 de juny.

Marc Carballeira: "Hem tancat les inscripcions una setmana abans del termini establert"

Marc Carballeira, membre de la comissió organitzadora d'aquest prestigiós torneig de referència a Catalunya, ha assenyalat que "estem molt contents d'arribar a la cinquena edició amb 400 parelles (800 jugadors i jugadores). Hem tancat les inscripcions una setmana abans del termini establert, el 7 de juny. Volem donar les gràcies a tothom que ho fa possible. A més, en aquesta edició hi ha un 30% de participants que no hi havien jugat mai, i això ho fa el boca-orella".

 

Del 13 al 22 de juny, amb un mercadet solidari i un sorteig

Les categories que ofereix el campionat són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina, Femenina i Mixta. Cada jugador només podrà participar en una prova i jugarà un mínim de 2 partits. El preu de la inscripció és de 30 euros i inclou un welcome pack amb obsequis de patrocinadors i col·laboradors. Els directors del torneig són Marc Carballeira i Raquel Martínez, i el jutge-àrbitre, Siscu Violeta. La competició començarà el dijous 13 de juny, a les 19 hores, i les finals es jugaran el dissabte 22 de juny, a partir de les 9 hores. L'organització oferirà el tradicional mercadet solidari i un sorteig de regals.

IMG 8695

Organitzadors i autoritats en la presentació del 7è Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel. FOTO: Força Miquel

El Força Miquel Kids, la novetat

Per primera vegada, el Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel oferirà un campionat pels més petits, entre els 6 i els 13 anys, el Força Miquel Kids, que es jugarà el diumenge 16 de juny per edats i nivells. De moment, hi ha 24 parelles inscrites, que s'enduran una medalla commemorativa.

 

Més de 156.000 euros entregats a l'hospital Sant Joan de Déu

En les sis edicions que s'han jugat fins ara, el Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel ha donat més de 156.000 euros al departament d'Investigació d'Hematologia de l'hospital Sant Joan de Déu, per investigar els mals efectes de la toxicitat de la quimioteràpia sobre altres òrgans vitals del cos en els nens amb aquest tractament per la cura de la leucèmia. La recaptació íntegra que s'aconsegueixi a través de les inscripcions del torneig i les aportacions d'institucions, empreses i particulars d'aquest torneig 2019 també es lliurarà en aquest l'hospital de Barcelona.

El Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel vol recordar al Miquel, un nen que va morir de càncer el 21 d'abril del 2013

La presentació del 7è Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel s'ha presentat aquest dimarts, 4 de juny, al migdia, a la Sala de Plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix. En aquest acte la Fundació "La Caixa" ha entregat un taló de 4.000 euros al torneig, mentre que l'EMD de Valldoreix també ha fet una aportació de 3.000 euros.

IMG 8689

La Fundació "La Caixa" ha lliurat un taló de 4.000 euros al Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel. FOTO: Força Miquel

IMG 8692

L'EMD de Valldoreix ha lliurat un taló de 3.000 euros al Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel. FOTO: Força Miquel

Més informació
 
Comentaris

Destaquem