En marxa el cinquè Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, amb més de 800 jugadors

La recaptació d'aquest campionat de caràcter esportiu, solidari i social referent a Catalunya anirà a benefici del departament d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Un total de 406 parelles, 812 jugadors i jugadores, són les que jugaran el cinquè Torneig de Pàdel Solidari Força Miquel, que comença aquest dimecres, 7 de juny, a les 19 hores, i que finalitzarà el dissabte 17 de juny al Club Esportiu Valldoreix, amb les diferents finals del campionat. Hi ha una llista d'espera d'unes 25 parelles. Entre setmana, el torneig es jugarà a partir de les 19 hores, i el cap de setmana, matí i tarda.

A benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu

La recaptació d'aquest campionat de caràcter esportiu, solidari i social referent a Catalunya anirà a benefici del departament d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d'abril del 2013, amb només 10 anys, víctima d'un càncer de leucèmia. A través de les xarxes socials, diferents personatges públics han donat suport al Força Miquel.

 

12 categories

En l'àmbit esportiu hi haurà 4 categories masculines, 4 de femenines i 4 de mixtes i cada participant rebrà un welcome pack gentilesa de les empreses col·laboradores. Els directors del torneig són Raquel Martínez i Marc Carvalleira, i el jutge-àrbitre, Siscu Violeta.

A banda del pàdel, també hi haurà activitats paral·leles, com les actuacions musicals del grup Mandala, i de Sebastián Ramírez i de Martin Patiño, un mercadet solidari, activitats per a nens i nenes i sorteigs de regals.

 

L'Obra Social la Caixa i l'EMD donen 3.000 euros cadascú

Cal recordar que en la presentació oficial del torneig, el passat dimecres 31 de maig, l'Obra Social la Caixa va fer el lliurement simbòlic d'un taló de 3.000 euros al torneig, una quantitat que l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix també lliurarà al campionat.

Aquesta és una de les activitats del programa d'actes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem