Un golàs de Fabià i dos penals transformats donen els tres punts al Sant Cugat Esport

Amb la victòria, el conjunt santcugatenc fa bo el punt obtingut al camp del Can Vidalet en la primera jornada

Sant Cugat Esport FC 3 – Unificación Bellvitge UD 2

Sant Cugat Esport FC: Roberto, Marc Pérez (Capel, 75'), Lluís (Moyano, 80’), V. Castro, Barragán, Pibe (Rueda, 66’), Benítez, Rojas (Nico, 60’), Sánchez (Fabià, 60’), Pepe i Geri.

Unificación Bellvitge UD: Jordi, Robert, Lucas, Arias, Alexander (Álex Moreno, 75’), Álex García (Jorba, 66’), Monleón (Miján, 60’), Ricky, Sebas, Toni i Ezequiel (Carlos, 75’ (Mario, 83’)).

Gols: 0-1 Ezequiel (4’), 1-1 Geri (18’, p.), 2-1 Fabià (67’), 3-1 Benítez (85’), 3-2 Álex Moreno (90’)

Àrbitre: David Talavera Bielsa. Assistit per Ismael Bouhayat Hanon i Álex Vila Plaza. Ha ensenyat targeta groga als locals Roberto (64’) i Nico (89’), i als visitants Arias (19’), Robert (85’) i Lucas (89’).

2ª jornada del grup 3 de Segona Catalana. ZEM Jaume Tubau, 100 espectadors

Els tres primers punts de local

La bona feina del porter Roberto està sent una de les grans notícies d'aquest inici de temporada. FOTO: Lali Puig

El Sant Cugat Esport FC ha aconseguit sumar la seva primera victòria de la temporada aquest diumenge 13 de setembre contra la Unificación Bellvitge. Ho ha fet en un partit marcat pels penals. Fins a tres penes màximes ha xiulat l’àrbitre del partit, el senyor Ismael Bouhayat Hanon, dos a favor dels locals i un a favor dels visitants. Dels tres, només ha estat clar el tercer sobre Fabià, que ha significat el 3-1 en el minut 85.

José Alcaraz ha fet poques variacions en l’onze respecte el primer partit. Marc Pérez ha estrenat titularitat en detriment de Sergio Rueda en l’eix de la defensa i Pepe ha ocupat el lloc de Javi Ruiz en la parcel·la ofensiva. El conjunt santcugatenc, que venia de deixar la porteria a zero a Can Vidalet, ha encaixat el seu primer gol de la temporada en el minut 5 de partit. Una pilota mal refusada en un córner ha permès a Ezequiel marcar a plaer el 0-1.

Poc ha durat l’alegria visitant. Al minut 18, un penal molt dubtós favorable al Sant Cugat Esport FC ha tornat a posar les taules en el marcador. L’autor del gol santcugatenc ha estat Geri.

Fabià revoluciona el partit

Després d’una primera part molt poc fluida, en la que amb prou feines hi ha hagut ocasions de gol, s’ha vist una segona part molt més entretinguda. Monleón ha estat a punt de fer l’1-2 en una pilota que s’ha passejat per l’àrea petita local i que no ha arribat a rematar. Després ha estat Víctor Castro qui, amb una rematada de cap en planxa, ha estat a punt de fer gol pels locals. Al minut 62 l’àrbitre ha tornat a ser massa rigorós per xiular penal, aquesta vegada a favor del Bellvitge, en una jugada on ha interpretat que el porter Roberto feia caure l’atacant visitant. Toni, l’encarregat de llençar-lo, ha enviat la pilota al pal.

Només cinc minuts després del penal que podia haver significat l’1-2, Fabià, que havia sortit al camp en substitució d’un desencertat Rubén Sánchez, ha fet el 2-1 amb un centre-xut des de la banda dreta que s’ha enverinat i ha sorprès el porter Jordi. Amb l’entrada al terreny de joc de Fabià el Sant Cugat ha jugat els seus millors minuts. Al minut 85, el mateix Fabià ha provocat un penal clar que ha suposat el tercer gol local, obra de Benítez.

Álex Moreno ha escurçat distàncies en el minut 90 i ha tornat a posar emoció al partit, però el Bellvitge no ha disposat de cap més ocasió per empatar el partit.

Alcaraz: "Ens feia falta una victòria per agafar confiança"

El tècnic del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, ha reconegut que la victòria suposa molt més que tres punts: "A nivell psicològic ens faltava una victòria per agafar confiança, aquella victòria que no va arribar a la pretemporada, encara que havíem donat bona sensació". Tanmateix ha assegurat que aquest triomf "fa bo el punt aconseguit al camp del Can Vidalet".

Sobre el joc del seu equip, ha explicat que hi ha jugadors que encara no estan físicament al 100%: "Estem arrencant, en un parell o tres de setmanes l'equip té molt marge de millora".

Sobre l'aportació de Fabià, que ha estat decisiu amb la seva entrada, ha assegurat que encara està el millor per veure: "A Fabià els vaig tenir tres anys al Sant Andreu, i sé què és capaç de fer. Quan estigui bé això no serà res. Però bé, sobretot estic content amb l'actitud de l'equip. L'únic que ens ha faltat és saber gestionar millor el resultat amb el 3-1".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem