El 18è Campionat Local de Natació Escolar, amb 343 inscrits

En aquesta edició s'hi han inscrit 24 joves més

Un total de 343 són els joves que s'han inscrit en el 18è Campionat Local de Natació Escolar, que se celebra aquest diumenge, 12 de febrer, a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. Les inscripcions ja estan tancades. Aquesta xifra és superior a la del 2016, en una competició qie s'hi van apuntar 319. Les categories (masculina i femenina) que estableix l'organització són les de prebenjamí de 1r any (nascuts el 2010); prebenjamí de 2n any (nascuts el 2009); benjamí (anys 2007 i 2008); aleví (anys 2005 i 2006); infantil (anys 2003 i 2004), i cadet (2001 i 2002). L'organització va a càrrec, un any més, de l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). El campionat de natació escolar començarà a les 15.30 hores, amb la categoria prebenjamí de primer any, i l'última categoria serà l'aleví, infantil i cadet, que començarà a les 18.45 hores.

Els nedadors i nedadores, que no poden està federats, podran competir en tres estils: crol, braça i esquena. Ho hauran de fer, com a mínim, en dos estils. També hi haurà la competició de relleus mixtes, en estil lliure per a cada categoria. Per aquesta prova, es formaran equips per escoles i aquests estaran integrats per 4 participants (2 nens i 2 nenes). El campionat també comptarà amb la participació d'escoles de la comarca.

Final Local i Comarcal

Un any més, aquesta competició escolar té caràcter de Final Local i Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Els primers classificats de cada categoria, sexe i estil (excepte en la prova de relleus), aconseguiran una plaça per participar en la Final Territorial, que organitza la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). En la Final Local hi haurà medalla pels tres primers classificats de cada categoria i estil, i un trofeu pels tres primers classificats en la categoria d'equips.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem