La Unió Esportiva Sant Cugat debuta a Lliga EBA davant el Consell Air Europa

Els santcugatencs han quedat enquadrats en el grup C2, en el seu debut a Lliga EBA, i seran l'equip que descansa en la 1a jornada

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ja coneix els rivals d'aquesta temporada, una temporada que s'escriurà en la història del club santcugatenc en ser la primera a competir a Lliga EBA. Amb això, els vermell-i-negres jugaran en el grup C2 i en la 1a jornada, seran l'equip que descansa.

Així doncs, el primer partit que jugaran els santcugatencs, ja en la jornada 2, serà a casa davant el Consell Air Europa, club de Palma de Mallorca, el dissabte 24 d'octubre. A més, en la jornada 3, els vermell-i-negres tornaran a jugar de locals, en aquesta ocasió davant del MCNTEAM Sese, conjunt amb el qual han quedat enquadrats a Lliga Catalana EBA.

Més info: L'FC Martinenc Basquet i al MCNTEAM Sese, rivals de la UESC a Llica Catalana EBA

Per a Norberto Guerra, tècnic vermell-i-negre: "És evident que no ens agrada començar descansant. La competició de per si ja comença tard i ser el primer a descansar ho mirem amb resignació. No obstant això, tindrem una setmana més per preparar el nostre debut".

Més info: La UESC confia en el treball de Norberto Guerra al capdavant del masculí

D'aquesta manera, durant la 1a volta, la UESC jugarà com a local vers el CB Vic, el Patria Hispana Seguros Almozara (conjunt de Saragossa), el FC Martinenc Bàsquet i el Ripotrans Lliçà d'Amunt. "Hem d'intentar guanyar tots els partits possibles a casa si volem mantenir la categoria" explica Norberto Guerra.

D'altra banda, durant la 1a volta, la Unió Esportiva Sant Cugat jugarà a domicili contra el Camping Bianyà Roser, el Club Bàsquet Joventut Llucmajor (de Palma de Mallorca), el Baricentro Barberà, el i el JAC Sants.

Amb això, Guerra considera que els santcugatencs han quedat enquadrats "en un grup difícil, en el qual cada partir serà complicat. Com a equip novell en la categoria, hem de tenir les coses clares, ja que tot i comptem amb una bona plantilla, com a equip ens falta experiència a Lliga EBA".

Més info: La UESC incorpora 4 jugadors amb la intenció de fer un salt qualitatiu a Lliga EBA

Amb tot, els 2 primers conjunts classificats, juntament amb els 2 millors tercers dels 3 grups de la Conferència C, aconseguiran un bitllet per una final a 8 per lluitar per l'ascens a LEB Plata. Per contra, els 2 darrers de cada grup perdran directament la categoria.

 
 
 
Comentaris

Destaquem