Vehicles nous, seminous i d’ocasió amb totes les garanties

Carsmotor s’ha especialitzat en la venda de cotxes de diverses marques, nous i seminous a preus imbatibles i tornant al servei de persona a persona

Vehicles nous, seminous, de km 0, d’ocasió i de segona mà es poden trobar a Carsmotor. El concessionari compta amb una gran varietat de cotxes, des de petits utilitaris fins aquells d’alta gamma de marques tan reconegudes com Audi, Volkswagen, Fiat, Toyota, Peugeot, Nissan, Mini i BMW i Infiniti. “Sempre recomanem els models de cada marca que tenen els millors resultats i prestigi”, apunta David Castañé, gerent de Carsmotor, que afegeix: “Ens encarreguem de buscar aquells cotxes que responguin a les necessitats que els nostres clients puguin tenir avui, demà i demà passat”.

Carsmotor ofereix vehicles a preus molt competitius, gràcies a l’aliança amb altres concessionaris, també presenten la possibilitat d’accelerar les entregues i ofereixen totes les garanties: Assistència en carretera, finançament i possibilitat de fer rèntings i lísings, tal com explica Castañé: “En els vehicles nous, seminous i de km 0 es manté la garantia de la mateixa marca i en els d’ocasió i els de segona mà oferim garantia d’un any”, tant per a particulars com per a les flotes de les empreses.

A més, i si Carsmotor no té aquell vehicle que vols o que necessites, te’l localitzen. Igualment Carsmotor disposa d’un servei de compra de vehicles. Amb l’objectiu de complementar la seva oferta amb tot allò relacionat amb el món de l’automòbil, Carsmotor ofereix tots els serveis de gestoria i matriculació de vehicles a preus realment competitius.

La motobike Brinco de Bultaco

La motobike Brinco de Bultaco FOTO: Artur Ribera

El concessionari també comercialitza la motobike Brinco de la prestigiosa marca Bultaco i que uneix tecnologia i altes sensacions en un mateix producte. Brinco integra els valors de la llegendària marca i és capaç de satisfer les demandes del mercat actual. “És un vehicle ideal per moure’s per Sant Cugat”, apunta Castañé. L’establiment també té una àmplia gamma de cascs, rellotges, guants i tot tipus d’accessoris d’aquesta marca de motos catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem