Villaécija i Ait, únics santcugatencs amb beca ADO

El Comité Olímpic Espanyol ha fet pública la relació de becats aquesta setmana

Abderraman Ait Abderraman Ait
Erika Villaécija i Abderraman Ait Khamouch són els únics esportistes santcugatencs que gaudiran de la beca ADO i ADOP, respectivament. Aquesta setmana s'han fet públic els noms dels esportistes becats pel Comité Olímpic Espanyol i l'import del Plans ADO i ADOP 2012.

Els dos esportistes ja tenen el bitllet assegurat pels Jocs de Londres d'aquest estiu. Erika Villaécija va obtenir la mínima el juliol passat en els 10 quilòmetres d'aigues obertes, però la beca li ha estat concedida per la seva marca als 800 metres de piscina, on fa escassament una setmana va obtenir també la mínima olímpica. Seran els tercers Jocs Olímpics que disputi la catalana, els primers que ho farà en una disciplina de piscina i una d'aigües obertes.

Per la seva banda, Abderraman Ait Khamouch també ha recuperat la beca ADOP, per a esportistes paralímpics. El marroquí nacionalitzat espanyol amb residència a Sant Cugat competirà a Londres a la prova de marató, i ho farà amb la millor marca mundial en la seva categoria. En els Jocs de Pequín va fer plata i bronze en 1500 i 800 metres llisos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem