La xerrada sobre la salut a les dones esportistes arriba al SC Trade Center

La xerrada és gratuïta i està oberta a totes les persones que vulguin conèixer el paper de les dones esportistes i la salut

El SC Trade Center celebrarà la tercera sessió de les SC Trade Center Talks el pròxim dijous, 25 de maig amb la temàtica Dones a l'Esport: Salut. El cicle de conferències, que es va estrenar el mes de gener passat, estan coorganitzades pel SC Trade Center, Cercle de Mares Qgat i M&M Crew.

  Inscriu-te ara!

Mar Rovira Rodríguez, llicenciada en Psicologia, màster en Psicologia aplicada a l'Esport i l'Activitat Física i fundadora Themoove, juntament amb Victòria Pons Sala Ph.D, metge especialista en Medicina de l'Esport, doctora en Nutrició Humana i cap del Departament de Fisiologia i Nutrició CAR, i, Anna Paré, farmacèutica, dietista-nutricionista i fundadora de Nutresalut, protagonitzaran la ponència. Les tres convidades explicaran la relació entre esport, salut i benestar i com afecta la salut a les dones esportistes.

Com en ocasions anteriors, Marc Martín, periodista esportiu conduirà la xerrada. L'acte compta amb TOTMedia com a mediapartner i la col·laboració de Teca Sàbat, Elia Garden, Navalles i Crossfit Lynxy, a més del suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, ADE Vallès, Sant Cugat Empresària i Xarxa de Dones. Les SC Trade Center Talks són obertes i gratuïtes i les persones que vulguin assistir ho podran fer inscrivint-se aquí.

Més sobre les SC Trade Center Talks

Les SC Trade Center Talks és un cicle de conferències que vol donar veu a les dones esportistes perquè exposin les seves experiències i vivències a l'esport d'elit i alhora compaginen aquesta exigència amb la seva vida privada. Les xerrades ajudaran a donar a conèixer amb més detall el paper de les dones al món d'esport de primer nivell, com viuen i com se senten.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem