Ametller Origen obre un restaurant a Sant Cugat

La inauguració serà el divendres 8 de juny, en el marc de la Festa de l'Alimentació saludable, organitzada per la pròpia empresa

El divendres 8 de juny, l'empresa alimentària Ametller Origen inaugura un restaurant a Sant Cugat. L'emplaçament del restaurant se situarà a la primera planta de la botiga que la mateixa empresa va obrir el 3 d'abril, al carrer Cerdanya, 2, del municipi. La proposta gastronòmica del restaurant anirà acord amb la filosofia que ja s'impulsa des de la botiga: una cuina amb productes frescs i de proximitat.

La inauguració del restaurant s'emmarca dins del programa d'activitats de l'Ametller Origen Fest, una festa plena d'activitats relacionades amb l'alimentació saludable, que se celebrarà durant el divendres 8 i el dissabte 9 de juny. La festa començarà el divendres a les 16:00h, amb una fira de productes artesans i una sèrie d'activitats infantils, per tal d'enfocar la jornada a les famílies. Paral·lelament, a les 17:00h es realitzarà una xerrada, a càrrec de Marc Ribas, sobre Showcooking. A les 18:45h hi haurà un concert infantil.

Ja el dissabte 9 de juny, amb el restaurant inaugurat, la festa continuarà amb la fira de productes artesanals, de 13:00h a 20:00h. La fira, a l'igual que durant el divendres, anirà acompanyada de més activitats. Totes elles relacionades amb l'alimentació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem