Arriba a Valldoreix la 5a edició de l'Oktoberfest Vall d'Or

Tots els assistents que s'hi presentin vestits com a bavareses o bavaresos seran premiats amb una cervesa de franc

La 5a edició de l'Oktoberfest se celebrarà el dissabte 30 de setembre a l'Espai Garden, al costat de l'EMD de Valldoreix. Des de les 12 del migdia fins a 1 de la matinada, l'espai s'omplirà d'actuacions musicals, espectacles tradicionals bavaresos, i concursos de vestimenta tradicional de la regió alemanya. També hi haurà una zona d'activitats infantils i familiars. 

La jornada arrencarà a les 12 hores amb l'actuació de la Big Band de l'Escola de Música de Valldoreix, seguits a les 14.00 hores per l'actuació de Blaskapelle Ei-gspuit; una formació de 25 músics bavaresos que han vingut d'Alemanya per aquesta ocasió. 

Després de dinar, a les 18 h començarà l'actuació de la banda de rock 'Vinylics', i seguidament hi haurà el concurs de vestimenta tradicional bavaresa.  Tots els assistents que es presentin a l'Oktoberfest vestits com a veritables bavareses o bavaresos, participin o no al concurs, seran premiats amb una cervesa gratuïta. 

El sopar començarà a partir de les 21 h, on els assistents podran tastar àpats alemanys tradicionals acompanyats de cafè i rebosteria típica de la regió bavaresa. La banda de rock 'The Blues Breakers' amenitzarà el sopar fins a la 1 de la matinada.

Tots els assistents que s'hi presentin vestits amb roba tradicional gaudiran d'una cervesa gratuïta FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem