Valldoreix acull la III edició de l'Oktoberfest

L'activitat s'iniciarà a les 13.00 hores i finalitzarà a les 01.30 hores de la matinada, a l'avinguda de Vall d’Or, entre carrers Miranda de Montserrat i Núria

Valldoreix se suma per tercera vegada a l'Oktoberfest. Aquest festival de la cervesa se celebrarà durant tot aquest dissabte, 27 de setembre i s'emmiralla en el que se celebra a Alemanya, però en un format més petit. L'activitat s'iniciarà a les 13.00 hores i finalitzarà més de dotze hores després, a les 01.30 hores de la matinada, a l'avinguda de Vall d’Or, entre carrers Miranda de Montserrat i Núria.

Diverses marques de cervesa, tant locals com de fora, participaran a l'Oktoberfest, que també comptarà amb diverses actuacions musicals al llarg de tota la jornada.

La cita, que es gratuïta, està organitzada per l'EMD Valldoreix, en col·laboració de l'Associació de Veïns del Vall d’Or i voltants del Mas Roig, forma part de la Festa Major del barri. De fet l'Oktoberfest acomiada les més de 70 activitats programades per celebrar la Festa Major 2014.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem