Arriba l'anuari del Món Sant Cugat

La nova edició està dedicada a un recull del més destacat del 2016

Una nova edició del monogràfic Món Sant Cugat està a punt de veure la llum. Concretament. el pròxim dimarts 10 de gener es posarà a la venda i es donarà a conèixer en un acte públic. Serà a les 19 hores a la sala d'Audiovisuals del museu del Monestir, al costat del claustre. El músic santcugatenc Oriol Saltor amenitzarà l'acte, juntament amb una copa de vi.

Us podem avançar que el nou número estarà dedicat a fer un recull del més destacat del 2016. a part, també hi haurà una entrevista en profunditat a l'escriptora Empar Moliner, a més d'històries sobre Sant Cugat i fotografies del patromoni històric. Des del 4 de gener ja es podrà adquirir a través del web www.monsantcugat.cat.

Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat que es publica dos cops l’any, un al gener i l’altre al juny, va dirigit a la gent com tu, que vol anar més enllà. Que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. La primera edició ha estat un èxit d’acollida, la qual cosa us agraïm. Món Sant Cugat us ofereix continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc amb un format atractiu i de qualitat.

Com aconseguir un Món Sant Cugat

L'última edició de Món Sant Cugat

Si encara no teniu la primera edició de Món Sant Cugat, dedicat als orígens de la ciutat, la podeu adquirir a través del web www.monsantcugat.cat, a diverses llibreries i a quioscos de la ciutat. Si voleu rebre les dues edicions a casa, o bé podeu entrar al web, trucar  al 93 590 86 00 o bé enviar un correu electrònic a administracio@totmedia.cat.

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració dels ciutadans al seu entorn més proper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem