'Món Sant Cugat' ja és aquí

La nova publicació es presenta aquest dimecres, 22 de juny, al Teatre-Auditori a les 19 hores

El TOT Sant Cugat presenta aquest dimecres, 22 de juny, la nova publicació semestral de divulgació de temes locals Món Sant Cugat. Serà en un acte obert a tothom a les 19 hores al Teatre-Auditori.

 

El tema central del primer número de Món Sant Cugat és un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna, com la coneixem avui. Recordant aquells esdeveniments que han marcat la història de Sant Cugat per traslladar el lector als llocs dels fets de l’actualitat.

 

Es repassa la prehistòria, l’època romana, el naixement i creixement del Monestir, la seva activitat religiosa i de poder en l’època feudal. Un reportatge que anirà acompanyat d’imatges actuals, il·lustracions i documents.

 

A més, Món Sant Cugat publica una entrevista en profunditat a Francesc Orella, l’actor valldoreixenc que dóna vida al professor de la sèrie Merlí de TV3.

 

Altres seccions fetes per col·laboradors completen les 130 pàgines de la revista. L’alcaldessa de Sant Cugat presidirà la presentació de la publicació. Un acte que compta amb la col·laboració del Teatre-Auditori i d'Estrella DAMM.

No et quedis sense!

La portada del primer número de Món Sant Cugat

La revista sortirà dues vegades l'any, una al juny amb un tema a desenvolupar a fons, i al desembre, amb un recopilatori de l'actualitat més rellevant de l'any.

Aquest primer número el podeu aconseguir des d'aquest mateix 22 de juny al Teatre-Auditori, o bé a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, o bé per Internet.

El preu per exemplar és de 8 euros, però si et vols fer subscriptor i rebre les dues revistes a casa, el preu és de 15 euros les dues edicions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem