Cerdanyola es personarà en tres contenciosos referents a Bellaterra

L'Ajuntament de Cerdanyola ho ha decidit durant l'últim ple municipal

El plenari del mes d’octubre de Cerdanyola va aprovar la personació de l’Ajuntament en tres contenciosos administratius: la nul·litat de la instal·lació de videocàmeres als carrers de Bellaterra; el requeriment contra les pilones del camí antic de Sant Cugat i l’ordenança de control de trànsit i accés amb targeta a la plaça de la Verge de Montserrat.  


El govern va exposar que hi havia 13 càmeres instal·lades sense haver estat convenientment legalitzades i que s’estava gravant les persones, les quals tenen drets. “No ens podem fer responsables d’una cosa que no hem aprovat” va expressar Concepció Haro, regidora de Compromís, i demanà al president de l’EMD, Ramon Andreu, que les apagui, de moment, per poder fer els tràmits convenients.


El president de l’EMD va subratllar l’ambigüitat en les competències d’una administració i de l’altra i va definir l’ús de les càmeres com a element estadístic, sense responsabilitzar l’Ajuntament en cap cas. Seguidament, es va queixar que el nou govern havia anunciat una actitud de canvi pel que fa a Bellaterra però aquesta mai s’havia produït, ja que no atenien les seves demandes. “La relació amb Cerdanyola no és difícil sinó gairebé impossible”, va afirmar.   


Per acabar, el regidor de relacions amb l’EMD, Daniel Mallén, va indicar que el nou conveni milloraria substancialment el finançament de l’EMD, fins a un 140%. Això sí, amb finalitats de serveis i “no per incrementar el valor del metre quadrat de Bellaterra i convertir-la en una urbanització de luxe”. “Vostès han de tenir un finançament just però cap privilegi”, va sentenciar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem