"Cabaret" el musical ja és a Sant Cugat

Un dels musicals més importants en la història del cine i del teatre

Aquest dijous 17 de novembre arriba "Cabaret" al Teatre Auditori amb Cristina Castaño. Es faran 7 funcions fins al 20 de novembre. El musical té les mateixes cançons i els mateixos personatges però amb un nou concepte. 



La protagonista Cristina Castaño, en una entrevista al TOT, va assegurar que "no us penedireu ( de veure l'espectacle) perquè és un Cabaret com mai l'heu vist".
 

Sinopsi

Ambientat en el Berlín de 1931, "Cabaret" és el musical que mostra com deixar-se guiar pel cor per sobreviure en un món que s'enfonsa. Governat pel seu inquietant i divertit Mestre de Cerimònies (MCee), el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l'imparable creixement de l'hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles (interpretada per Cristina Castaño) i el novel·lista nord-americà Cliff Bradshaw (interpretat per l'Alejandro Tous) o el romanç tardorenc entre Fraülain Schneider (interpretada per Amparo Saizar) i el propietari jueu d'un florent negoci de fruiteria, Herr Schultz (interpretat per Enrique R. Del Portal).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem