Diferents activitats per gaudir d'aquest cap de setmana

Com cada cap de setmana el TOT ofereix diverses propostes per gaudir de la ciutat

"Cabaret" el musical, una de les obres mestres de Broadway, arriba al Teatre Auditori. Podreu gaudir de 7 funcions. El preu per entrada és de 55 euros. L'horari de les funcions d'aquest cap de setmana és divendres 18 de novembre (18 h i 22 h), dissabte 19 de novembre (18 h i 22 h) i 20 de novembre (17 h i 20.30 h).


Amb motiu de la crisi dels refugiats, podreu optar per les "Nits temàtiques de la Unipau" on Miguel Pajares, presentarà el seu llibre "Aguas de venganza", que tracta sobre els que intenten passar la frontera d'Espanya pel sud. L'entrada és lliure i tindrà lloc a Cal Temerari, a les 19.30 h.


El Cor de Cambra Fòrum Vocal oferirà 'Laudate in choro et organo', un programa basat en una selecció de 14 obres per a cor i orgue sota la direcció de Xavier Sans. El concert tindrà lloc a l'Església del Monestir a les 21 h i el preu és de 10 euros.

Més propostes

El grup moter "Salimos En Moto" (SEM) ha organitzat un esdeveniment solidari per recaptar fons contra el càncer anomenat "Ruta Motera y Callos Solidarios". El punt de trobada tindrà lloc davant de l'Ajuntament a les 8.30 h i a les 13 h finalitzarà amb un esmorzar al Centro Popular Andaluz.


La Mostra VOC d'Òmnium fa parada a Cinesa Sant Cugat amb l'objectiu d'acostar al públic el cinema català per gaudir dels millors curtmetratges i web sèries catalanes. Podreu gaudir d'aquesta activitat dissabte 19 de novembre i diumenge 20 (10 h a 14 h) i el preu de l'entrada per cada sessió de la Mostra val 2 € i es vendran una hora abans al cinema.


"Autòpsia del residus"l'anàlisi dels residus permetrà conèixer quin contingut de residus impropis hi ha i quina part de residus s'ha separat correctament. Tindrà lloc dissabte 19 de novembre a la Plaça d'Octavià entre les 10,30 h i les 13.30 h.


Dins la programació de la tercera edició de Fescamp, hi haurà el debat obert sobre "Una línia imaginària". L'activitat és gratuïta i tindrà lloc a Cal Temerari a les 18 h.


La presentació del llibre "Descobrint la Barcelona maçònica" tindrà lloc a la Casa-Museu Cal Ferrer a les 19 h i parlarà del particular univers maçó.

 

Valldoreix celebrarà el sopar de la Nit dels Premis Vila de Valldoreix, que tindrà lloc aquest dissabte 19 de novembre a la Nau de Cultura a les 21 h. El sopar té un preu de 20 euros.

Diumenge 20 de novembre

Diumenge començarà amb la 9a edició de la Transcollserola de BTT organitzada per la Unió Ciclista. El tret de sortida tindrà lloc a les 8.00 h al parc de la Pollancreda.

El Correllengua homenatja a Montserrat Roig aquest diumenge 20 de novembre a la Plaça d'Octavià a partir de les 10 h del matí.

Un diumenge més, la plaça de Can Quitèria ballarà a ritme de swing a partir de les 12 h de diumenge.


L'Aula de So celebra el Vermut musical de Santa Cecilia a partir de les 12 h. Aquesta activitat gratuïta està pensada per a un públic familiar de totes les edats i nivells.


Per finalitzar el cap de setmana ple AMAS oferirà un concert Homenatge a Granados, que tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels. El preu de l'entrada és de 6 euros; 2 euros els socis Joventuts Musicals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem