25 anys al costat de la gent gran

ESPAI PUBLICITARI. Després de 25 anys, la Residència Sant Salvador vol seguir sent el referent de qualitat en l’atenció a la gent gran

La Residència Sant Salvador celebra, aquest 2015, 25 anys a la nostra ciutat. La seva vocació de servei a la gent gran i a les seves famílies a marcat la la professionalitat de tot l'equip de treballadors del centre. És només així com s'aconsegueix aquest èxit. A banda, el boca-orella ha estat molt important: quan fas les coses bé, és més fàcil que parlin de tu. Parlem amb Emilia Costa, directora de la residència

Un quart de segle a la ciutat

En 25 anys hem aconseguit mantenir la mateixa filosofia inicial, basada en una atenció de qualitat amb un excel·lent equip de professional que tracta els residents de manera personalitzada. El fet que la residència sigui petita, ens ha permès que aquesta atenció sigui més fàcil. En aquests 25 anys han passat quasi 400 persones per la casa. La majoria de residents són de Sant Cugat: la proximitat als domicilis de la família és molt important, perquè puguin venir a veure els familiars amb més facilitat.

Serveis de qualtiat per estades de qualitat

La residència es troba al centre de Sant Cugat, en una torre. FOTO: A.Ribera

L’any del 25è aniversari estem al 100% d’ocupació: 24 places de residència i 8 de centre de dia. Molts usuaris del centre de dia passen a l’estada residencial, i així és més fàcil el procés d’adaptació. La mitjana d’estada és de 4 anys, i tenim una mitjana d’ocupació anual del 97%.  

Oferim servei mèdic, d’infermeria, de fisioteràpia i de psicologia; un servei setmanal de perruqueria i mensual de podologia. També tenim una educadora social que organitza tota mena d’activitats a la residència i un musicoterapeuta que fa sessions quinzenalment. Les gericultores i la coordinadora atenen els residents en el seu dia a dia. I gràcies a l’ajuda dels voluntaris, els residents poden sortir a a passejar i fer vida de poble, un dels avantatges de tenir la residència al centre de la ciutat.

Els valors de la residència

El respecte a la dignitat de la persona gran i a la seva voluntat i capacitat de decisió. Treballem la cohesió de grup entre residents i l’equip professional, sempre enfortint també els llaços familiars. A banda, tenim molt en compte la promoció de l’autonomia personal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem