Esther Madrona

Em podria descriure com una persona activa (o hiperactiva), treballadora, emprenedora, que no es calla res... Però en realitat no m’agrada massa descriure’m. Sóc partidària de pensar que és millor conèixer algú en persona per saber com és que no pas que ell o ella mateixa es descrigui: sempre ho volem pintar tot més maco del que és en realitat! Per això mateix, estic oberta a xerrar amb tothom qui em vulgui conèixer. Veieu? M’agrada la comunicació!

Publicitària de formació i productora cultural de vocació i formació: la publicitat m’encanta i la cultura m’apassiona. Em costa pensar en un món sense producció cultural: què seria de Catalunya sense una cultura pròpia en creixement i expansió constant? 

Formo part de la vida cultural i associativa de la ciutat, ja que estic involucrada en diverses entitats de Sant Cugat: el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat (membre de la junta directiva), Comissió de Gitanes (membre de la comissió), formo part de la Comissió de Carnaval i Batego amb La Unió (altrament dit, treballo per fer que La Unió sigui del poble i per al poble).

Sí, podeu pensar que em sobra el temps, però el cas és que no, però el poc que tinc m’agrada destinar-lo a fer allò que realment m’agrada.