L’Alexandria es conjura per ser la referència a Sant Cugat

És la llibreria exclusiva en les presentacions de llibres que el TOT organitza i de la Taula d’Escriptors

El TOT Sant Cugat ha signat un acord amb Alexandria Llibres, que l'any passat va reobrir amb la voluntat de ser un referent a la ciutat, per ser la llibreria exclusiva en les presentacions de llibres que el TOT organitza durant l’any i de la Taula d’Escriptors prèvia de Sant Jordi.

David Oliva, un dels socis d'Alexandria Llibres amb Laura Grau, directora del TOT Sant Cugat. FOTO: TOT

David Oliva, un dels socis d'Alexandria Llibres amb Laura Grau, directora del TOT Sant Cugat. FOTO: TOT

L’Alexandria ha reobert per ser referent a Sant Cugat

Ja fa quatre mesos que Alexandria Llibres va reobrir a Sant Cugat després que agafessin les regnes del negoci els dos socis Roger Grífols i David Oliva, aquest últim extreballador i amic íntim del fundador de la llibreria l’any 1986, Àlex Pla. Dos socis que han reobert la mítica botiga de llibres de Sant Cugat amb la voluntat de consolidar el negoci com la llibreria de referència a la ciutat.

Reforma integral per modernitzar el local d'Alexandria Llibres

Per tal d’adequar l’establiment a les noves tendències, han renovat tant el mobiliari com la distribució perquè les temàtiques dels llibres s’apreciïn més i els usuaris ho tinguin més fàcil a l’hora de trobar el seu exemplar. Amb la remodelació ha quedat un espai lluminós, diàfan, més obert i actualitzat.

La nova Alexandria Llibres ha tornat amb un local completament reformat i amb un equip amb experiència en el sector.

Experiència del personal

A banda del catàleg de la llibreria, un dels valors del negoci és el seu personal. La renovada llibreria compta amb professionals amb molta experiència en el sector. Un dels socis, David Oliva, es dedica al sector de les llibreries des del 2000 i va treballar a la llibreria Alexandria des del 2006 i fins al gener del 2022 quan va tancar per jubilació de l’anterior gerent, Àngels Tolosa.

Més info: Tanca la llibreria Alexandria

Façana de la llibreria de Sant Cugat, Alexandria Llibres. FOTO: Cedida

Façana de la llibreria de Sant Cugat, Alexandria Llibres. FOTO: Cedida

Es respecta la voluntat de la propietat del local

Amb la represa d’aquesta llibreria de Sant Cugat es respecta la voluntat de la propietària del local, Alice Baumann, que aquest aculli una botiga de venda de llibres. Baumann va cofundar el negoci amb Àlex Pla fa més de 30 anys.

Per què es diu Alexandria?

L’origen del nom de la llibreria del número 10 del carrer Villà és triple. Per una banda, es va posar el nom per la mítica Biblioteca d’Alexandria, però també perquè el llibre preferit del cofundador, Àlex Pla, és El quartet d’Alexandria.

A més, com a anècdota curiosa, un tercer origen respondria a les referències explícites al nom del cofundador.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem