Anuncia't a TOT Gastro la nova revista gastronòmica del Vallès

Promociona el teu negoci a la revista de gastronomia i alimentació que sortirà al carrer el proper 13 de març a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià

El proper 13 de març es publicarà TOT Gastro, la nova revista anual i gratuïta que es distribuirà a Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, TerrassaSabadell i Sarrià. La nova revista, editada pel Totmedia, l'empresa editora del TOT Sant Cugat, TOT Rubí i TOT Cerdanyola, recollirà restaurants, establiments d'alimentació, gurmet, nutrició i serveis, productes i propostes del món gastronòmic de la zona. 

És una revista editada en paper de qualitat, de format A4 i amb llom. En total s'editaran 15.000 exemplars que es repartiran a més de 1.500 punts de les 5 ciutats i que sumen una població total de més de 600.000 habitants. La revista tindrà visibilitat al paper, a internet i a les xarxes socials.

Anuncia't al TOT Gastro

Si tens un negoci del sector i vols arribar a l'audiència d'interès, promociona't a la revista i seràs visible a les 5 ciutats. Truca'ns al 935908600 o envia'ns un correu a info@totmedia.cat

  • Seràs visible a 5 ciutats: Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, i a les estacions de Terrassa, Sabadell i Sarrià
  • 15.000 exemplars gratuïts d'alta qüalitat.
  • Visibilitat al paper + internet + xarxes socials
  • Amb la millor oferta gastronòmica
  • Entrevista a una personalitat del sector
  • Amb continguts especials i consells sobre tendències de la nutrició, aliments, llocs …
  • Més clients et trobaran i et coneixeran

 

Anuncia't a les nostres revistes temàtiques TOT Casa, TOT Salut i TOT GastroContacta amb nosaltres per a més informació.

TOT Gastro, la nova revista gastronòmica

TOT Gastro Presentació 2023

TOT Gastro Presentació

TOT Gastro Presentació 2023 3

TOT Gastro Presentació

TOT Gastro Presentació 2023 4

TOT Gastro Presentació

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem