contingut promocionat

Catalonia Ceramica

 

L'aposta per la sostenibilitat i biodiversitat de Catalonia Ceramica

Catalonia Ceramica ha intervingut en el projecte de nova construcció de Glow Barcelona, ubicat en el prestigiós districte innovador 22@ de la capital catalana

Si estàs pensant a construir casa teva, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. Per ensenyar una mostra del nostre catàleg, fem referència a l’Hotel Glow (SB Hotels), situat a Badajoz, 148, Barcelona, molt a prop de la Torre Agbar i del nou Mercat dels Encants, sempre a prop del mar.  

Aquest projecte, impulsat per la cadena SB Hotels i realitzat per Subirats Berenguer, Batlle i Roig i Alado Internacional, és una clara aposta per la sostenibilitat i el foment de la biodiversitat. Podem veure un interiorisme contemporani, a la línia dels valors actuals de Barcelona, fresc i lluminós. Els materials escollits s’inspiren en l’entorn urbà, barrejant modernitat i tradició.

A la planta baixa, trobem un espai amb sofàs, butaques, grans catifes i una llar de foc que ens acompanyen càlidament. La terrassa, amb piscina, és d'inspiració mediterrània.

 

 

Projecte Catalonia foto 1
Habitacions de Glow Barcelona, en els que ha participat Catalonia Ceramica

Les habitacions son de diferents tipologies depenent de les característiques i de les necessitats dels clients. Apareixen revestiments i paviments ceràmics i de fusta, banyeres i lavabos integrats a la zona de dormitori, capçals entapissats amb pell, llits amb dosser, murals decoratius... En definitiva, espais pensats, un per un detingudament, per crear una atmosfera confortable i relaxant.

Uns arquitectes que han apostat per materials nobles i de qualitat, aconseguint ambients molt acollidors i càlids perquè els usuaris se sentin com a casa. Un hotel amb llum pròpia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem