Aprofita l’estiu per millorar o aprendre nous idiomes

Merit School ofereix cursos intensius per a infants i adults i cursos subvencionats per a adults

Sempre és bon moment per aprendre un idioma o millorar-lo. A Merit School en són conscients, per això mateix, ofereixen durant el mes de juliol, diversos cursos intensius.

En aquest cas, es tracta de cursos pensats completament per a l’alumne. Merit School ofereix intensius de 100 hores per millorar l’anglès, de 32 per fer-lo servir, intensius de conversa, així com intensius de francès i alemany i iniciació al francès, rus, portuguès... No ho dubtis i reserva la teva plaça!

I per als més petits també hi ha una gran oferta. I és que durant tot el mes de juliol, Merit School ofereix cursos setmanals per a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys amb tot tipus de temàtiques i activitats. A més, els joves a partir de 12 i 16 anys també podran gaudir dels millors intensius per avançar un nivell d’anglès!

Cursos subvencionats

A Merit School ofereixen diversos tipus de cursos d’idiomes subvencionats, amb l’objectiu d’aprofundir i treballar en diverses matèries.

Anglès professional per a atenció al client, anglès per a turisme internacional o finances en anglès, són les opcions principals. No ho dubtis i apunta’t, els resultats que aconseguiràs seran boníssims!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem