4 trucs imprescindibles per fer un examen d'anglès

Segueix aquests consells i fes un examen perfecte

Merit School és una escola d'idiomes que compta amb més de 35 anys d'experiència en la formació i te distribuïts un total de 9 centres a Barcelona i la rodalia. Els cursos d'idiomes que ofereixen són per a totes les edats: nens, joves, universitaris i adults. Des de Merit School ens recomanen 4 passos a l'hora de realitzar un bon speaking:

1. Gramàtica i vocabulari

Amb un nivell B2 d'anglès has de demostrar un bon control i un bon domini de les formes gramaticals simples i complexes. Si vols obtenir una bona qualificació, hauràs d'utilitzar una varietat de vocabulari apropiat per expressar la teva opinió sobre temes quotidians. 

2. Gestió del discurs

Has de saber distribuir el temps de forma adequada per parlar de forma continuada i sense titubejar. Aconseguiràs punts positius si les teves contribucions són rellevants i organitzades, també és important utilitzar una sèrie d'elements de cohesió i connectivitat del discurs. Per exemple: such as, in other words, also... 

3. Pronunciació

Els examinadors estan pendents dels sons individuals clarament articulats, per tant t'atorgaran punts per una entonació apropiada i un ús correcte de les frases. Per exemple: spend /espend/. 

4. Comunicació interactiva

Tenir la iniciativa de començar la conversa amb la teva parella pot fer que aconsegueixis més punts. És fonamental mantenir una conversa fluida i extensa, ja que ho valoraran positivament. Recorda mantenir una bona gestió del temps.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem