Arriba l'edició més participativa de La Nit en Blanc

El dissabte 2 de juny, els comerços obriran les seves portes fins a les 12 de la nit

Sant Cugat Comerç prepara la 7a edició de La Nit en Blanc amb el lema: "Shopping nocturn i molt més". Serà l'edició més participativa, ja que comptarà amb la participació de més d'un centenar de comerços, els quals tenyiran de blanc els carrers de l'eix comercial de Sant Cugat. Totes les botigues participants romandran obertes el dissabte, dia 2 de juny, a partir de les 17 hores i fins a les 24 hores. 

Com a novetat, la jornada començarà a les 12 del migdia al Mercat de Torreblanca amb la degustació de tastets. També hi haurà disponibles quatre escenaris amb 14 parades de restauració i food trucks. La música omplirà tot l'eix comercial gràcies a les diverses actuacions que tindran lloc pels carrers: Valldoreix, Murillo, Sant Bonaventura, Xerric, Santa Maria, Santiago Rusiñol, Castillejos, Major, rambla del Celler, passatge Carrer Valldoreix i a la plaça Octavià. 

El públic santcugatenc podrà gaudir de les promocions de "La Setmana en Blanc" del 28 de maig al 2 de juny. D'altra banda, les botigues estaran decorades amb barrets i llums blanques i, els carrers, amb llunes per convertir aquesta nit en "la més màgica de Sant Cugat". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem