Autèntica taverna de sushi

Take away de gran qualitat fet al moment

L’ànima de Kitsuné restaurant està inspirada en el model tradicional dels izakayas japonesos, populars tavernes on els nipons seuen al voltant de les taules i comparteixen diversos plats, begudes i conversa.

Tot això en un espai que persegueix l’harmonia entre la senzillesa, la funcionalitat, la bellesa, el bon servei i la rapidesa i, com no, la gastronomia. Amb ingredients frescos i de primeríssima qualitat s’elaboren una gran varietat de plats i receptes basats en la cuina japonesa de la forma més peculiar i creativa i sempre en constant evolució. No us perdeu les alternatives de sushi calent, realment extraordinàries.

Amb un any i quatre mesos, Kitsuné ja s’ha fet una clientela fidel i pròpia que s’adapta perfectament al concepte de la taverna, com per exemple els obligats “dos torns” del cap de setmana que no signifiquen cap inconvenient per als autèntics amants de la cuina del Kitsuné.

Pel que fa al Kitsuné Take Away, situat a la mateixa plaça de Pep Ventura, núm. 24, conserva el mateix esperit, la mateixa qualitat, exigència culinària i sabor que el restaurant però per a gaudir a casa o a l’oficina.

Kitsuné ens demostra que qualitat i senzillesa no estan renyits sobretot si estan conduïdes per mans sàvies i expertes que responen al que vol el client més exigent. Enhorabona als seus creadors! Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem