El sushi de qualitat i casolà

El restaurant i el ‘take away’ de KITSUne ofereixen un sushi de qualitat i elaborat de la manera més casolana possible. Ara, el grup amplia els seus serveis per seguir millorant

En ple centre de Sant Cugat, a la plaça de Pep Ventura i al carrer de Sant Bartomeu, trobem el restaurant i el take away KITSUne Sushi.

Des que va obrir les seves portes, el restaurant KITSUne ha lluït per la qualitat dels productes que ofereixen a la seva carta. I és que KITSUne ha volgut transmetre des d’un principi els mateixos valors de la tradicional taverna japonesa, on els comensals comparteixen diversos plats.

A la seva carta hi ha una àmplia varietat de sushi, arrossos i fideus japonesos per a tots els gustos i a uns preus molt ajustats.  

Sempre a punt per a noves aventures

El KITSUne Take Away et portarà el menjar a casa. FOTO: Cedida

Des de fa cinc mesos, KITSUne va emprendre una nova aventura amb el KITSUne Take Away, situat al costat de la plaça de Pep Ventura. Amb la idea d’anar a poc a poc i anar ampliant els seus serveis a mesura que eren necessaris, el take away ha ofert una carta de tot tipus de sushi fred, ja que un dels objectius principals del grup ha estat, en tot moment, que el comensal pogués gaudir de la qualitat del menjar un cop arribés a casa.

Ara, després d’aquests primers mesos ha arribat el moment de fer un pas més per seguir creixent. El KITSUne Take Away ha ampliat la seva carta. Tot i que no és exactament igual que la del restaurant, aquesta compta amb diversos plats calents a la carta. 

Arrossos, fideus i altres plats calents seran les novetats principals que aquell que ho vulgui podrà emportar-se a casa. O més còmode, podrà demanar que li portin a casa. I és que l’altre servei que oferirà KITSUne Take Away serà l’opció de servei a domicili.

Sempre amb segell propi

El servei del take-away el fan ells mateixos per tal d’assegurar-se que l’aliment i la presentació d’aquest arriba en bon estat al seu destí. Tot i l’objectiu de seguir oferint la mateixa qualitat que fins ara i seguir en la mateixa línia ascendent, KITSUne Sushi té molt clars els seus valors principals que no són altres que la cura i l’estima amb què estan fets cadascun dels seus plats. Tots ells elaborats de la manera més casolana possible i amb els millors productes. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem