contingut promocionat
Catalonia

 

Blanc, negre i gris, una cuina mestissa que triomfa

La ceràmica grisa transita entre el blanc i negre i crea continuïtat a la cuina

Una cuina de dos colors a través de la combinació d'armaris blancs i negres i paviments de color gris clar, és una elecció que crea un estil modern i elegant. El joc d'aquests colors contrastats ofereix una estètica única, contemporània i versàtil que s'adapta a diferents estils, tal com es pot veure en aquesta reforma de cuina realitzada a Terrassa amb materials de Catalonia Ceràmica i fent servir la ceràmica Tanum Sombra de la casa Argenta.

 

  Visita Catalonia Ceràmica

 

La ceràmica grisa ajuda a transitar entre el blanc i negre i crea continuïtat a la cuina, mentre que els armaris blancs aporten lluminositat i amplitud. Així, el blanc reflecteix la llum i fa que l'espai sembli més gran i més obert, una elecció ideal pels armaris inferiors i les parets de la cuina. El blanc també aporta sensació de pulcritud i higiene, fonamental en una cuina. Per altra banda, els armaris negres aporten sofisticació i elegància. El seu acabat fosc destaca especialment en els armaris superiors o en elements destacats, com l'extractor o altres electrodomèstics.

El negre destaca en els armaris superiors o en elements destacats, com l'extractor o altres electrodomèstics.

El negre destaca en els armaris superiors i electrodomèstics FOTO: Cedida


Tant el gris com el blanc i el negre combinen a la perfecció amb altres colors i materials. En aquest sentit, també els accessoris en tons cromats com les aixetes i els tiradors de color negre aporten color a la cuina.

L'extractor combina perfectament amb el gris del terra i el blanc dels mobles FOTO: Cedida

L'extractor combina perfectament amb el gris del terra i el blanc dels mobles FOTO: Cedida

Els professionals del material per a la construcció

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

 

  Visita Catalonia Ceràmica

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem