contingut promocionat
terranova logo NEGRO crop

 

 

La botiga d’animals i alimentació natural, Terranova CNC, a Sant Cugat

L'establiment està situat a l’avinguda de les Corts Catalanes n. 2, a la zona d'oci de la ciutat

Terranova CNC ha obert una nova botiga a la zona d’oci de la ciutat, a l’avinguda de les Corts Catalanes n. 2 de Sant Cugat, per apropar els milers de referències en accessoris i alimentació per a gats i gossos que gestiona el grup a tots els santcugatencs.

Servei d'assessorament nutricional per a gats i gossos

 A més, compten amb un servei d’assessorament nutricional. Uns assessors nutricionals ajuden a seleccionar la millor alimentació per a les mascotes, tenint en compte les seves necessitats específiques i garantint una dieta equilibrada i saludable. Ofereixen menjar refrigerat 100% casolà.

A la botiga es concep l'alimentació saludable com una font de salut i benestar dels animals de companyia, i, per això, se li dona aquest protagonisme.

Preocupació pel benestar de les mascotes

Per a Sito Herrera, CEO i impulsor del projecte fa més de 27 anys, la principal preocupació és la salut i el benestar de les mascotes. La botiga de la ciutat és un showroom de 400 m² amb zona de sofàs que ofereix el primer menú degustació des d’1 euro.

A la botiga també s'hi poden comprar tota mena de llaminadures i articles orientats al plaer dels animals de companyia i volen que aquests es converteixin en "un més de la família".

Inauguració amb l'influencer nutricional Carlos Rios

D'altra banda, el nou comerç de Sant Cugat prepara una inauguració amb l'influencer nutricional Carlos Rios i un dels principals promotors del real fooding per presentar el nou pòdcast de la cadena que relaciona els famosos i les seves mascotes.

Terranova CNC ja s’ha consolidat al territori català amb 70 botigues que responen al mateix concepte.

Façana de la botiga d'animals i alimentació natural de Sant Cugat, Terranova CNC. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem