Cars Barcelona inaugura a Sant Cugat un centre "especial" a l'altura de Mercedes-Benz

La marca de vehicles prèmium ha traslladat les seves instal·lacions a una nova ubicació situada al centre neuràlgic de la ciutat

L'equip de Cars Barcelona es va vestir de gala aquest dijous al vespre per inaugurar les noves instal·lacions de la marca de vehicles Mercedes-Benz a Sant Cugat al carrer Cerdanya, 12. Un edifici de 5.500 m² que inclou una planta baixa amb l'exposició de les novetats en vehicles elèctrics i híbrids endollables, una planta intermèdia amb els vehicles de segona mà i un soterrani amb el taller mecànic i un túnel de rentat. La directora de Cars Barcelona, Marga Gavilán, va qualificar el centre d'"especial" i va dir que, després de set anys, ara s'ha pogut inaugurar en acabar quatre anys d'obres.

Per a Gavilán, l'objectiu d'aquest nou concessionari és traslladar el sentiment que transmet la marca Mercedes-Benz de "sentir-nos especials" i fer-los sentir com els "protagonistes". I mostrar la gamma de vehicles 100% elèctrics i híbrids, que estan evolucionant amb la "sostenibilitat" que demana aquest món.

Al centre, Marga Gavilán, directora de Cars Barcelona, a la inauguració del nou espai de Mercedes-Benz a Sant Cugat. FOTO: @davidacedo

Al centre, Marga Gavilán, directora de Cars Barcelona, a la inauguració del nou espai de Mercedes-Benz a Sant Cugat. FOTO: @davidacedo

La nova gamma d'elèctrics i híbrids endollables, al nou Cars Barcelona

Després, Julio Ambrona, director general de Mercedes-Benz Espanya, va explicar que en aquestes instal·lacions podran gaudir de l'experiència dels vehicles i del millor servei amb la professionalitat, la formació i l'orientació de l'equip de Cars Barcelona. I va destacar que Mercedes-Benz Espanya és "líder" del segment prèmium i va atribuir aquest fet a la "confiança" i a la gamma de vehicles.

Però no només va posar en relleu el lideratge en aquest segment, sinó que va defensar la gamma de vehicles endollables, els quals també va qualificar de "líders" en el mercat. I va repassar els cotxes que es podran provar en aquestes instal·lacions de Sant Cugat.

Va destacar l'AMG Black Series, el qual va assegurar que és el vehicle esportiu més ràpid del món i el Mercedes-Benz classe SL, el més "icònic" de la marca i la tornada als orígens.

Vehicle AMG Black Series de Mercedes-Benz. FOTO: @davidacedo6

Vehicle AMG Black Series de Mercedes-Benz. FOTO: @davidacedo

 

Una marca "líder" en sostenibilitat

També va mostrar el compromís de la marca per la sostenibilitat i va revelar l'objectiu que en l'any 2030 s'arribi a la petjada de carboni zero. En aquest sentit, va avançar que el grup ja té una fàbrica a Stuttgart que és "absolutament" neutra des del punt de vista energètic i que el 5% de les vendes són vehicles elèctrics a Espanya i el 20% en el cas de sumar els vehicles híbrids.

I va voler deixar clar que en els seus cotxes volen que la gent gaudeixi conduint. Una realitat que va dir que es veu reflectida en el vehicle Mercedes-AMG EQE 53 amb 600 cavalls, "superdivertit de conduir".

Per últim, va referir-se a la nova generació de Mercedes-Benz Clase GLC, de la qual va afirmar que és el SUV prèmium més venut en tot el món.

Pol soler, CEO de Quadis, a la inauguració del nou espai de Cars Barcelona per a Mercedes-Benz a Sant Cugat. FOTO: @davidacedo

Pol soler, CEO de Quadis, a la inauguració del nou espai de Cars Barcelona per a Mercedes-Benz a Sant Cugat. FOTO: @davidacedo

Un espai al centre neuràlgic de la ciutat per donar un servei de qualitat

A continuació, Pol Soler, CEO de Quadis, va destacar l'esforç que s'ha abocat en les noves instal·lacions de Sant Cugat i va confessar que aquest nou centre de Mercedes ve a superar les mancances que tenien les antigues instal·lacions inaugurades fa més de 20 anys a una de les zones perifèriques de la ciutat (al costat del SC Trade Center). Aleshores, aquell concessionari va permetre captar clients del territori que no volien desplaçar-se fins a Barcelona, segons va explicar Soler, però no van donar a conèixer prou la marca. En canvi, ara, Soler en va subratllar la ubicació del nou concessionari (carrer Cerdanya, 12), la qual va qualificar de "magnífica".

Còctel relacional a la inauguració del nou espai de Cars Barcelona a Sant Cugat per a Mercedes-Benz. FOTO: @davidacedo

Còctel relacional a la inauguració del nou espai de Cars Barcelona a Sant Cugat per a Mercedes-Benz. FOTO: @davidacedo

Sobre la botiga, va destacar els metres quadrats, 5.500 m² distribuïts en tres plantes (dues en planta més una soterrània) i la distribució de la botiga, sense taules d'assessors comercials ni postvenda. Es tracta d'un nou concepte que vol donar "el mateix tracte" tant al client d'una reparació de 100 euros com d'un cotxe de 200.000 euros. "Intentarem donar un servei ràpid, modern i molt exigent" per intentar estar a l'altura d'aquesta marca, va concloure Soler.

L'acte va estar amenitzat per una actuació estrella dels Brodas Bros a l'inici i la música en directe durant un còctel relacional entre els centenars d'assistents que es van donar cita a l'estrena de les noves instal·lacions de Cars Barcelona a Sant Cugat.

Actuació de Brodas bros al nou espai de Cars Barcelona a Sant Cugat per a Mercedes-Benz. FOTO: @davidacedo

Actuació de Brodas bros al nou espai de Cars Barcelona a Sant Cugat per a Mercedes-Benz. FOTO: @davidacedo

 
Comentaris

Destaquem