Cases adossades: un estil de vida

A Sant Cugat abunda l’oferta de torres adossades, i Soler Finques ha destacat sempre per ser-ne un especialista

Les torres adossades són un bon híbrid entre un pis i una casa unifamiliar, ja que proporcionen les prestacions pròpies d’una torre (com l’amplitud, independència d’ambients, jardins privats...) amb la compartició de zones comunes que abarateixen el seu cost i manteniment, estalvi que es nota especialment en els subministraments.

Són finques ideals per a famílies, ja que ofereixen habitacions i zones de lleure o treball molt aprofitables.

Un espai per a cadascú

 Centre. 175 m2. Jardí privat, 3 dormitoris (1 suite), 3 banys, golfes amb solàrium. Garatge 2 cotxes. 435.000 €

Les zones comunitàries de les cases adossades permeten que els més petits puguin gaudir de la piscina i altres avantatges, de la mateixa manera que el jardí privat aporta un valor afegir a la casa en si i es converteix en un espai ideal per descansar, relaxar-se i fer sopars a l’aire lliure a l’estiu.

A prop del centre

Mira-sol. 236 m2. Sala 40 m2, cuina office d’alta gama, 4 habitacions (1 suite), golfes i 4 banys. Jardí amb piscina per estrenar. 695.000 €

Un dels trets en comú de la majoria de cases adossades que ofereix Soler Finques és la proximitat al centre. D’aquesta manera, podràs gaudir dels avantatges de  viure en una casa ben àmplia i amb espais per a tota la família sense haver de renunciar a la proximitat als serveis.

Soler Finques, especialistes en la comercialització de torres i cases aparellades i adossades

Eixample. 169 m2. Jardí privat, cuina office, 3 dormitoris (1 suite), 2 banys. Golfes amb dormitori, estudi i solàrium. Garatge 2 cotxes. 380.000 €

A Soler Finques tenen una variada oferta de preus i productes. Contacta amb ells si en vols vendre o comprar una: són experts en aquesta tipologia d’habitatges perquè n’han comercialitzat molts.

No renunciïs a viure en una casa ben àmplia, en una immillorable ubicació i amb reformes recent fetes. Torres actualitzades a la vida moderna perquè tota la família en pugui gaudir.

Troba les torres destacades en aquest reportatge i moltes d’altres al seu web o trucant a les seves oficines.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem