Coneix les reformes de la Llei general tributària

ESPAI PUBLICITARI. Conèixer bé totes aquelles legislacions amb repercussió directa sobre el nostre dia a dia és ben important

La Llei 34/2015 general tributària va entrar en vigor el passat dia 12 d'otubre.

Les facultats exorbitants de les quals gaudeix l’Administració Tributària i que utilitza en l’interès general, possibiliten que exerceixi l’autotutela. Això vol dir que no necessita de cap òrgan judicial per veure reconeguts els seus drets. Amb la nova llei, encara s’augmenten més aquestes facultats, suposant per contra la debilitació dels drets civils dels ciutadans.

Les modificacions més destacades

• No prescriurà el dret de l’Administració a comprovar i investigar fets.


• L’inici d’una inspecció que impliqui la interrupció de la prescripció del tribut en particular  implicarà també la interrupció dels terminis de prescripció d’altres obligacions tributàries connexes.


• S’amplien en 6 mesos els terminis per l’actuació dels cossos d’Inspecció de l’Agència Tributària ampliables fins a 27 mesos en determinades situacions. En el còmput dels terminis a complir per la Inspecció, s’eliminen els supòsits d’inactivitat de la Inspecció per causa injustificada durant més de 6 mesos que donava lloc a l’anul·lació del procediment Inspector.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem