Coneix la nova barberia de Sant Cugat

Ubicat en ple centre de la ciutat, Noé Men’s Studio ofereix looks totalment personalitzats, i entre les seves especialitzacions trobem el tall clàssic i modern fet amb pinta i tisora

Noé Men’s Studio és la nova barberia de Sant Cugat especialitzada en nens i adults que destaca pel seu ambient càlid, acollidor i professional. Ubicat en ple centre de la ciutat, Noé Men’s Studio ofereix looks totalment personalitzats, i entre les seves especialitzacions trobem el tall clàssic i modern fet amb pinta i tisora. A banda, la barberia també ofereix talls i pentinats de tendència, així com les tècniques de color especials per a cabells masculins.

La Noelia, l’ànima de Noé Men’s Studio és una amant de la professió amb més de 15 anys d’experiència que s’encarregarà d’entendre les necessitats i elaborar un bon tall o afaitat tenint en compte les preferències i estil de cada client. A més, la Noelia, està en constant formació per estar a l’última pel que fa a les tècniques i a les tendències de la moda capil·lar.

 

WhatsApp Image 2021 11 17 at 11.42.51

Interior de la barberia Noé Men’s Studio FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem