Les cuines del món a Sant Cugat

A Sant Cugat hi ha un munt de restaurants que et permeten descobrir la cultura i sabors de molts racons del món

Per què no deixar de banda per un dia el menjar de la rutina i provar nous gustos llunyans? El TOT Sant Cugat t’acosta aquesta selecció de restaurants, per deixar que el teu paladar viatgi una mica més enllà!

Cuina uruguaiana

Cuina del Riu de la Plata a Sant Cugat

La Cantonada. Tasta l’autèntica cuina uruguaiana, portada directament del riu de la Plata. Les carns i la pasta fresca són els plats típics de la zona. Des de fa 35 anys són especialistes en crepes i amanides. Menú mediterrani, vegetarià i per a grups

Cuina marroquí

Una experiència sensorial a Nakhla

Nakhla. Transporta’t a través dels sentits al món del Magrib gràcies a la diversa i tradicional cuina d’aquest restaurant àrab. Descobreix la tagina, el cuscús i la bastela de pollastre, pasta de full i canyella: una experiència gastronòmica diferent.

Cuina asiàtica

Udon, 3 anys fent cuina asiàtica

Udon. Vine a UDON Sant Cugat a descobrir la seva carta de noodles (fideus asiàtics) saltejats o caldosos, arrossos i izakayas o tapes d’inspiració japonesa. A més, estan d’aniversari i volen convidar-te a la beguda per celebrar-ho.

Cuina nipona

S'han acabat les cues al 'take-away' de Kitsune. FOTO: Cedida

Kitsune. Autèntica cuina japonesa casolana ideal per tastar i compartir gràcies al format “tapes” que ofereixen a la seva carta. Per menjar al local, a la terrassa i també per endur a casa; tot pensat per traslladar-te a les típiques tavernes japoneses.

Restaurant italià

Lago di Garda, menjar italià fet al moment

Lago di Garda. Cuina italiana artesanal feta al moment amb productes de primera qualitat. És un lloc ideal per a famílies i celebracions. Descobreix les seves pizzes i els més de 20 sabors de gelats fets a casa, també a domicili sense cost addicional!

Cuines del món

Sushi per endur i assaborir a casa

Teik It. Sushi artesà, fresc i fet al moment llest per emportar. Cuina feta a partir de la fusió de gastronomies del món, sempre partint de la base de la cuina japonesa. Descobreix els seus packs ideals per compartir.

Cuina catalana

Brasa catalana a Can Mora Boldú

Can Mora Boldú Brasa. Retroba’t amb l’autèntica cuina catalana. Hi trobaràs tota mena de carns cuinades a la brasa al moment, a banda d’un ampli recorregut i selecció de plats típics catalans: trinxat, torrades, peus de porc a la brasa...

Tradició catalana

Cuina catalana elaborada amb cura

Les Voltes. Sota els arcs del carrer Major pots trobar un acollidor restaurant de cuina catalana. Destaquen plats com el rap amb romesco, un plat típic de pescadors catalans. Tasta també els seus arrossos i plats catalans.

Menjar mexicà

PYC2..(1)

La Revolución. Assaboreix les tradicionals receptes de Mèxic a casa teva. Escull la categoria del plat, la base, els toppings i les salses: tacos, burritos i nackeds a mida. Fes la comanda al local o per telèfon i te la portaran a casa

Pizzeria

Pizzeria de qualiat

Roel Pizza. L’alegria del personal i la qualitat dels productes són la gran característica de la pizzeria. Pizzes per endur o per menjar al seu acollidor local, amb mozzarella 100 % pura i massa fresca, sempre a preus assequibles.

Cuina anglesa

El fish'n'chips a Sant Cugat

Somewhere. Cafeteria restaurant al més pur estil australià, inspirada en les cafeteries de Melbourne, Londres, Copenhaguen i Nova York. Descobreix l’autèntic brunch els caps de setmana (de 10 a 15.30 h) i acompanya’l amb un molt bon cafè.

Cuina catalana

Cuina catalana amb un toc d'innovació

Restaurant Telefèric Redescobreix el bacallà amb aquesta bomba coberta amb all i oli de mel. Un menjar típic de les terres catalanes reinventat gràcies a l’arrebossat fet amb panko i un all i oli pensat per ressaltar el sabor del peix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem