contingut promocionat

 

 

The fresh poke bowl L

 

Degusta un saludable poke bowl des dels Quatre Cantons

Tots els bowls i liquats de The Fresh Poke Sant Cugat estan elaborats amb productes frescos i de primera qualitat

Menjar saludable després de setmanes de confinament és bàsic per tornar a la normalitat i recuperar, poc a poc, el ritme perdut. Una de les propostes gastronòmiques que més encaixen amb un estil de vida saludable són els poke bowls, una barreja que aporta el millor del sushi i de les amanides i que pots gaudir a The Fresh Poke Sant Cugat. 

Terrassa en ple centre de Sant Cugat

L'establiment ha obert recentment la seva terrassa de la plaça dels Quatre Cantons. A la terrassa ja pots gaudir dels seus bowls, a més de la seva proposta de plats calents com les gyozas, els edamame originals, les amanides d'algues, les postres artesanals i els seus liquats naturals fets al moment. 

 

Plats que també pots passar a recollir pel seu local, ubicat al carrer Santiago Rusiñol, número 3, amb el servei take away cada dia de 12 a 17 h i de 19 a 23 h. I si no vols desplaçar-te, The Fresh Poke Sant Cugat et continua portant a casa totes les seves propostes elaborades amb productes de proximitat i de primera qualitat, a través de la seva web i les apps d'entrega de menjar a domicili Glovo, Deliveroo i Uber Eats.

POKENBOWL 300X250

 

 
 

A més i per garantir la seguretat el local s'ha dotat de mampares protectores, marques de petjades a terra per potenciar el distanciament social de 2 metres. També s'han adoptat la digitalització del menú a través d'un codi QR.

 

menú poke bowl

Més de 173 combinacions de bowls possibles

A The Fresh Poke Sant Cugat es poden demanar els bowls de la casa com el Salmó Poke, el Califòrnia Poke, el Vegan Poke o el Prèmium Poke, entre d'altres, o personalitzar-los amb més de 173 combinacions diferents.
Es pot escollir entre les mides, M, L i XL amb preus que oscil·len entre els 7,90 i els 12,90€ en funció de la mida, la quantitat de bases, proteïnes, tòppings, salses (elaborades artesanalment) i complements.
 

Més informació

En el cas del repartiment a domicili, The Fresh Poke ha adoptat un nou protocol de 'TOC 0' entre personal de l'establiment i repartidor. En vols saber més? Coneix millor aquest protocol especial. Més informació a la seva pàgina web: www.thefreshpoke.es.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem