Descobreix els nous comerços de Sant Cugat

La COVID-19 també ha vist néixer nous comerços a la ciutat

Descobrim nous comerços de Sant Cugat que recentment s’han inaugurat. Amb aquestes tres noves activitats, la ciutat amplia i enriqueix la seva oferta.

 

BRUM BRUM - AUTOESCOLA

autoescola BrumBrum santcugat

 

Conducció. El mes de juny del 2020 va obrir les portes a Sant Cugat ‘Brum Brum’, una autoescola jove, amb gent jove que es defineix per un mètode basat en l’aprenentatge divertit, en el descobriment, el bon ambient i el tracte proper.

Ofereixen classes presencials i online molt dinàmiques i gens avorrides.

El preu de les llicències de moto és molt competitiu, així que pots treure’t qualsevol carnet de moto a un preu increïble!

On? Rambla del Celler 121-123
Telèfon: 615643146
Web: www.brumbrum.es

Brum brum logo

LA CASITA DE INGLÉS - ANGLÈS PER A NENS

La Casita de Inglés - anglès per a nens

 

Educació. La Casita de Inglés ofereix una oferta adaptada a cada edat, des d’1 anys fins a 12 anys, amb professors nadius perquè aprendre anglès amb accent i una correcta pronuncia i gramàtica des de la infància obre totes les perspectives de futur. Estimulem la seva creativitat perquè els nens i nenes aprenguin de forma natural amb treballs manuals, teatre, cuina, videoclips, pintura, jocs de botigues, ioga, música cançons i balls. L’èxit es deu en gran part, al fet que els nens sempre volen tornar a La Casita de inglés.

On? Avelina Casadevall, 2 a Volpelleres
Telèfon: 666 707 798
Web: www.lacasitadeingles.com

La Casita del Inglés. FOTO: Cedida

 

L’AMAGATALL - RESTAURANT

Restaurant L'Amagatall Sant Cugat

 

Restauració. L’Amagatall ofereix la cuina mediterrània del xef Sergi Blanch amb una àmplia i assolellada terrassa a la pl. Barcelona. Compten amb una carta variada amb productes frescs, menú de la setmana a 16€, paelles i fideuàs per emportar-se i una àmplia selecció de vins i cerveses. Disposen d’espais privats per a trobades de grups amb pantalla de televisió a disposició del client. A L’Amagatall també ens adaptem a les teves necessitats: propostes vegetarianes i sense gluten i espai accessible.

On? Plaça Barcelona, 9
Telèfon: 93 684 68 14 / 616 839 671
Web: www.lamagatall.cat

L'Amagatall logo

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem