contingut promocionat
Ecocleans L

 

Ecocleans, la neteja professional i ecològica

Aprofita l'oferta especial en neteja de tapisseria que ofereix aquesta empresa als lectors del TOT Sant Cugat

EcoCleans ofereix un ampli servei per hores de neteja i desinfecció amb ozó tant per a habitatges, com per a empreses, oficines, escoles, apartaments, hotels i comunitats. A més també podràs contractar neteges especials per a tapisseries, sofàs, catifes, moquetes, matalassos a domicili, i neteges a fons per a final d’obra, així com a servei de pintura. I, si estàs llegint aquesta notícia, pots gaudir d'una oferta especial en neteja de tapisseria. Descobreix tots els detalls al final d'aquesta informació.

Sense permanències

EcoCleans ofereix serveis de neteja sense permanències i amb la garantia que sempre vindrà el mateix equip o la mateixa persona a fer les tasques de neteja.

Compromesos i sostenibles

EcoCleans ha apostat des dels seus inicis, l’any 2015, per la neteja ecològica, lliure de químics i de productes nocius per a la llar, i compromesos amb el nou model social i ambiental.

L’empresa està consolidada com la primera marca amb serveis de neteja 100% ecològica tant en la neteja de llars, com d’empreses, oficines i establiments comercials apostant pel respecte per la natura i els drets de les minories.

Amb els clients

A EcoCleans també estan compromesos amb els clients respectant i garantin la integritat i els continguts de tots els espais en el que intervenen i comprometent-se a no alterar cap element de l’entorn; Són puntuals i executen la neteja acordada dins del termini i dels dies establerts i fan servir, exclusivament, productes ecològics.

Oferta especial en neteja de tapisseria

Per netejar un sofà de tres places o més, rep una neteja de lavabo de 2 hores totalment gratis! I si neteges un sofà de dues places o un matalàs de 135 cm, et regalen una neteja de lavabo d’una hora. Aquesta oferta és vàlida només per als que ho hagin vist al TOT Sant Cugat. Aprofita aquesta oportunitat i dona a casa teva la cura que es mereix! Pots contactar per web
www.sabadell.ecocleans.es o telèfon al 631 92 82 51.

Ecoclean ofereix un servei professional de neteja. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem