Adapta el jardí per als més petits de casa

El jardí es pot convertir en un espai de jocs ideal per a nens i nenes

Adequant el jardí o el pati de casa als més petits aconseguiràs crear una zona de jocs perfecta per gaudir-ne a la primavera i l'estiu. Hi ha moltes opcions i idees diferents per aconseguir crear una zona de lleure que serà la delícia dels menuts.

Una caseta de fusta és, per a un nen o nena, un cau ple d’aventures! És el millor lloc per deixar volar la imaginació: tant pot ser una casa amb una família com una escola o, per què no, una estació de trens! És una bona manera de deixar que la seva creativitat creixi i es desenvolupi i, a més a més, tinguin un espai propi on, sense els adults, puguin ser qui realment són! 

Jardineria infantil

Preparar un hort en família enforteix els vincles FOTO: Cedida

Si els adults poden tenir un hort i un espai ben bonic ple de plantes de tots colors i tipus, per què els petits de la casa no ho poden tenir?

Reservar un espai del jardí per crear un hort o un minijardí perquè el cuidin els més petits és una bona idea: no només tindran un altre entreteniment a casa, sinó que prendran consciència de la importància de tenir cura constant d’una cosa pròpia i canviant.

Sorral

Jugar amb la sorra pot estimular els nens FOTO: Cedida

Jugar amb la sorra no és només cosa de les escoles o els parcs, sinó que també pot ser una activitat que es pot fer a casa. Fer un tancat amb sorra farà que aquesta zona del jardí faci les delícies dels més petits.

Podran des de fer pastissets de tota mena i vendre’ls a una botiga fins a fer dibuixos a terra que es poden modificar tantes i tantes vegades com es vulgui. 

Zona esportiva

Els esports a casa poden ser una activitat familiar FOTO: Cedida

Un dels principals avantatges de disposar d’un jardí és la possibilitat de córrer i airejar-se a l’aire lliure. Els esports en família són una bona idea per aconseguir fer activitats dinàmiques, a l’exterior, econòmiques i entretingudes.

Col·locar cistelles de bàsquet, una taula de tennis de taula o fins i tot muntar una gimcana al jardí és un bon entreteniment, apte per a grans i petits!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem