contingut promocionat
Merit School

El reconeixement internacional de les titulacions de Cambridge

Els exàmens de Cambridge són acceptats per més de 15.000 universitats, empreses i governs de tot el món. Aquests exàmens poden ajudar-vos a accedir a l’educació superior, millorar les vostres oportunitats laborals i, gràcies al seu reconeixement internacional, augmentar les opcions al vostre abast tant d’estudi com de treball.
Existeixen 5 nivells d’exàmens:

Key English Test (KET)

Correspon al primer nivell A2-Bàsic del Marc Europeu Comú de Referència (MECR). Hi ha convocatòries tot l’any. L’examen consta de 3 parts: comprensió i expressió escrita, comprensió oral i expressió oral.

Cambridge English Preliminary (PET)

Correspon al nivell B1-Intermedi, del MECR. Hi ha convocatòries tot l’any. L’examen consta de 3 parts.
 

Cambridge English First (FCE)

Correspon al nivell B2-Avançat, del MECR. Hi ha convocatòries durant tot l’any, tant en format paper com per ordinador. L’examen consta de 4 parts: comprensió escrita i gramàtica, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral.

Cambridge English Advanced (CAE)

Correspon al nivell C1-Domini efectiu, del MECR. Hi ha convocatòries durant tot l’any, tant en format paper com per ordinador. L’examen consta de 4 parts.

Cambridge English Proficiency (CPE)

Correspon al nivell C2-Domini, del MECR. Hi ha convocatòries des de març fins a desembre, tant en format paper com per ordinador. L’examen consta de 4 parts.

Trobareu més informació a: www.cambridgeenglish.org

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem